Öğretmenler Korosu'ndan Konser - Son Dakika
Yerel

Öğretmenler Korosu'ndan Konser

Öğretmenler Korosu\'ndan Konser

Adana'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 90.yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Öğretmenler Korosu Türk Sanat Müziği Konseri yoğun ilgi gördü.

05.01.2012 11:05

Adana'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 90. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Öğretmenler Korosu Türk Sanat Müziği Konseri yoğun ilgi gördü.

Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu'nda gerçekleşen konsere Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, eşi Serpil Aldırmaz, CHP eski Milletvekili Kemal Sağ, Büyükşehir Belediye Meclisi üyesi Necmi Özcanlı ile müzikseverler katılırken, Öğretmenler Korosu'nu Faik Kasapoğlu yönetti. Çeşitli eserler koro ve solo olarak seslendirilirken, 10. Yıl Marşı'na salona gelen konukların da eşlik etmesi görülmeye değerdi.

Konserin ikinci bölümünde ise ünlü sanatçı Zeki Müren'in eserleri seslendirildi. Etkinlik nedeniyle Faik Kasapoğlu ve Öğretmenler Korosu sanatçılarına teşekkür eden Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, "5 Ocak Adana için çok önemli bir tarih. Bu tarih aynı zamanda Faik Kasapoğlu'nun da doğum günü. Sayın Kasapoğlu'nun doğum gününü kutluyorum. Konsere ilgi gösterdiğiniz için sözlere de teşekkür ediyorum" dedi. Başkan Vekili Aldırmaz, daha sonra Faik Kasapoğlu'na plaket verdi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğretmenler Korosu'ndan Konser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement