Olimpiyat Komitesi Düzce Üniversitesinde - Son Dakika
Yerel

Olimpiyat Komitesi Düzce Üniversitesinde

Olimpiyat Komitesi Düzce Üniversitesinde

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunun çocuklarda Spor Kültürü ve Olimpik Düşünceyi oluşturmak adına Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Kültür ve Olimpik Eğitim Komisyonunun yürüttüğü “Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim Projesi” Düzce Üniversitesinde gerçekleşti.

11.04.2014 11:04

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunun çocuklarda Spor Kültürü ve Olimpik Düşünceyi oluşturmak adına Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Kültür ve Olimpik Eğitim Komisyonunun yürüttüğü "Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim Projesi" Düzce Üniversitesinde gerçekleşti.

Konferans Salonunda yoğun bir katılımın olduğu interaktif sunumlarla gerçekleşen etkinliğe, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Eğitim Fakültesi ve Milli Eğitime bağlı okullardan yaklaşık 500 izleyici katıldı.

Proje çerçevesinde çocuklara interaktif gösteriler, çizgi filmler, genel kültür soruları ile sporun ve olimpiyat oyunlarının önemi vurgulandı. Proje maskotu Oli, spor kültürü, olimpiyat oyunları, olimpizm, fair play, çevre, sağlıklı beslenme konularında çocuklara bilgiler verdi.

Sunumların sonunda Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Kürşat Karacabey, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi-Kültür ve Olimpik Eğitim Komisyonu Başkanı Bilal Porsun'a takdim edilmek üzere Sibel Tel'e plaket takdim etti.

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi organizasyonun düzenlenmesi ve Spor Kültürüne katkılarından dolayı Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Kürşat Karacabey'e Sibel Yazgan tarafından plaket verildi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Olimpiyat Komitesi Düzce Üniversitesinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement