Osmancık Sakatlar Dernegi'nden Kafkas'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Osmancık Sakatlar Dernegi'nden Kafkas'a Ziyaret

Osmancık Sakatlar Dernegi\'nden Kafkas\'a Ziyaret

Türkiye Sakatlar Derneği Osmancık şubesi Yönetim Kurulu üyeleri Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas'ı ziyaret etti.

20.10.2012 15:26

Türkiye Sakatlar Derneği Osmancık şubesi Yönetim Kurulu üyeleri Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas'ı ziyaret etti.

Ziyarette Dernek Başkanı Muzaffer Kara ile yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

Dernek çalışmaları hakkında Kafkas'a bilgi veren Dernek Başkanı Kara, "2007 yılında kurulan derneğimizin genel merkeze bağlı bir şube olması ve dernek üyelerimizin hastalıklarından dolayı mahrum oldukları sıkıntıları dile getirmek amacıyla yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde ilçemizde bulunan sakatlar bilinçlendirilmiş ve sosyal hakları konusunda bilgilendirilmiştir. Bu bilgilendirme çalışmaları her ay derneğin toplantı salonunda yapılan toplantılarla devam etmektedir. Çalışmalarımız her zaman kanunlara uygun ve Genel Merkez tüzüğü doğrultusunda gerçekleştirilmektedir." dedi.

Dernek BaşkanıMuzaffer Kara, sakatların haklarının iyileştirilmesi ve sağlık kurumlarında sağlanan kolaylıklar nedeniyle Bakan yardımcısı Agah Kafkas'a teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas ise özürlülerin topluma kazandırılması için özverili çalışmalar yürüttüklerini belirterek bu çalışmaların bundan sonraki süreçte de daha verimli bir şekilde sürdürüleceğini kaydetti. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osmancık Sakatlar Dernegi'nden Kafkas'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement