Osmaneli'de "Kur'an Anlamıyla Buluşuyor" Konferansı - Son Dakika
Yerel

Osmaneli'de "Kur'an Anlamıyla Buluşuyor" Konferansı

Osmaneli\'de "Kur\'an Anlamıyla Buluşuyor" Konferansı

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde, Bilecik Şeyh Edebali Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü Derneği tarafından Kur'an-ı Kerim’in okunması, anlaşılması ve yaşanması idealini gerçekleştirme hedefine yönelik, "Kur'an anlamıyla buluşuyor" adlı konferans verildi.

16.01.2014 16:31

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde, Bilecik Şeyh Edebali Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü Derneği tarafından Kur'an-ı Kerim'in okunması, anlaşılması ve yaşanması idealini gerçekleştirme hedefine yönelik, "Kur'an anlamıyla buluşuyor" adlı konferans verildi.

Sosyal hizmetler salonunda verilen konferans, İstasyon Camii müezzini Yusuf Uysal'ın Kuran'ı kerim okumasıyla başladı. Açılış konuşmalarının ardından konferansa konuşmacı olarak katılan Abdurahman Katlan, Türkiye insanının Kur'an okuma, okuyabilme ve meal okuma oranlarıyla alakalı ülke çapında profesyonel bir ajans ile yaptıkları anket sonucu hakkında bilgiler verdi. Katlan, Kur'an-ı Kerim'in ve Hz. Muhammed'in hayatından örnekler vererek, konuşmasını sürdürdü.

Programın sonunda söz alan Osmaneli Belediye Başkanı Mehmet Isıkan ise, güzel sohbetlerinden dolayı konuşmacı Abdurraman Katlan'a teşekkür ederek, günün ansına plaket takdim etti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osmaneli'de 'Kur'an Anlamıyla Buluşuyor' Konferansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement