Özçelik: "Savaştık Ama Başaramadık" - Son Dakika
Yerel

Özçelik: "Savaştık Ama Başaramadık"

Özçelik: "Savaştık Ama Başaramadık"

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta deplasmanda Antalya ekiplerinden Kumluca Belediyespor'a 2-1'lik skorla mağlup olan İncirliova Belediyespor'un antrenörü Recep Özçelik, "Savaştık ama başaramadık" dedi.

04.11.2013 16:54

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta deplasmanda Antalya ekiplerinden Kumluca Belediyespor'a 2-1'lik skorla mağlup olan İncirliova Belediyespor'un antrenörü Recep Özçelik, "Savaştık ama başaramadık" dedi.

Kumluca Belediyespor'un maç öncesinde moral ve güven olarak kendilerinden çok üstün olduğunu ifade eden Özçelik, "Kendilerindeki öz güvenle maça başladılar. Biz ise moralsiz ve yaş ortalaması düşük bir ekiple maça başladık. Oyuncularımızın içinde ilk defa BAL'da süre alan oyuncular da vardı. İl yarı istediğimiz ritmi yakalayamamıza rağmen rakibimize de geniş alan ve pozisyon vermedik. Klasikleşen basit hatalar neticesinde ilk 45 dakika Kumluca'nın 2-0'lık üstünlüğüyle geçildi. Biz ise ikinci yarıda geri dönüş için iyi bir reaksiyon gösterdik. 60.dakikada skoru 2-1'e getirdik. Golden sonra iki gol pozisyonundan yararlanamadık, bir pozisyonumuzda direkten döndü. Tempomuzu, kazanma hırsımızı bir türlü aklımızla birleştiremiyoruz. Genç ve deneyimsiz olmamız, zorluk derecesi yüksek maç oynayan oyuncumuzun da az olması acemice hatalar yapıp müsabakaları kaybetmemize neden oluyor.İnşallah bundan sonraki maçlarda sergilediğimiz mücadelenin karşılığını puan veya puanlar olarak alırız" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özçelik: 'Savaştık Ama Başaramadık' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement