Özel İdarede Hizmet İçi Eğitim - Son Dakika
Yerel

Özel İdarede Hizmet İçi Eğitim

Özel İdarede Hizmet İçi Eğitim

Samsun İl Özel İdaresi çalışanlarına yönelik hizmet içi eğitim semineri düzenlendi.

12.03.2012 16:40

Samsun İl Özel İdaresi çalışanlarına yönelik hizmet içi eğitim semineri düzenlendi.

Samsun İl Özel İdaresi Eğitim ve Kültür Merkezi'nde, 12-16 Mart tarihleri arasında düzenlenecek olan hizmet içi eğitimin birinci aşaması İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Aslan Karanfil'in açılış konuşması ile başladı.

Samsun İl Özel İdaresi'nde çalışan personeli geliştirmek, verimliliği artırmak ve hizmet kalitesini yükseltmek amacıyla, İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları ve İdari İşler Daire Başkanlığı'na bağlı, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde düzenlenen eğitim programı kapsamında, Devlet Personel Başkanlığı'nda görevli Devlet Personel Uzmanları Hülya Yücel, Evren Dinçer, Ümit Arslan, Mustafa Kaya ve Çetin Kocabaş tarafından belirtilen tarihler arasında idare bünyesindeki tüm personele hizmet içi eğitim verilecek.

Hizmet içi eğitimde genel olarak devlet teşkilatı,kamu personel sisteminde yöneticilerin yetki, görev ve sorumlulukları, alt üst ilişkileri liderlik, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu, Kamu görevlileri etik davranış ilkeleri, resmi yazışma kuralları, halkla ilişkiler ve iletişim, kamu personel rejiminde istihdam şekilleri, kadro sistemi ve norm kadro uygulamaları, mobbing, kariyer ve liyakat sistemi, görevde yükselme ve unvan değişikliği, yönetimde karar verme teknikleri ve problem çözme gibi konular ele alındı.

Eğitimin açılış konuşmasını yapan Samsun İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Aslan Karanfil, "İl Özel İdaresi olarak sürekli gelişen yenilenen ve bu bağlamda gerek mevzuatta gerek günün koşullarına ve yeni yönetim tekniklerine uygun olarak tüm personellerimizin bilgilerinin tazelenmesi yenilenmesi ve daha verimli çalışma ortamının olması anlamında hizmet içi eğitimlere ciddi önem veren bir idareyiz. Hizmet içi eğitimi şu açıdan çok fazla önemsiyoruz dünyamız ve Türkiye'miz özellikle mevzuat o kadar hızlı değişiyor ki bilgilerimiz noktasında kendimizi yenilemeliyiz. Bu eğitimin ben faydalı olacağına inanıyorum" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özel İdarede Hizmet İçi Eğitim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement