Özlem Çerçioğlu'ndan Çine Belediye Başkanı Dinçer'e Destek - Son Dakika
Yerel

Özlem Çerçioğlu'ndan Çine Belediye Başkanı Dinçer'e Destek

Özlem Çerçioğlu\'ndan Çine Belediye Başkanı Dinçer\'e Destek

CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Çerçioğlu, Çine Belediye Başkanı Dinçer'e destek vererek, "Salih Başkanım burada iş bitmiş." dedi.

07.02.2014 18:10  Güncelleme: 18:23

CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer destek vererek, "Salih Başkanım burada iş bitmiş" dedi.

CHP Çine Kadın Kollarının Yerel Seçim kampanya başlangıç toplantısına katılan Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Çineli bayanlar tarafından büyük ilgi ile karşılandı.

Çine Belediye Düğün Salonunda gerçekleşen toplantıya Aydın Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu, yanı sıra Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, CHP Kadın Kolları Başkanı Fahriye Aslan ve çok sayıda bayan katıldı.

Çineli bayanlar alkışlar eşliğinde seslenen Başkan Çerçioğlu, "Salih Başkanım burada iş bitmiş. Bunu da kadınların sayesinde kazanmışsınız. Şimdiden başkanlığınız hayırlı uğurlu olsun. Gelin hep birlikte Aydın'da Türkiye rekorunu kıralım sayesinde bu güne kadara belediyede başarılı bir şekilde görevlerimiz yaptık. Bizde sizlere karşı sosyal projeler yaptık. Bu güne kadar birlikte başardık bundan sonrada da birlikte başaracağız" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Çerçioğlu bayanlara CHP rozeti taktı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özlem Çerçioğlu'ndan Çine Belediye Başkanı Dinçer'e Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement