Pazarlar'da Servis Soförlerine Eğitim - Son Dakika
Yerel

Pazarlar'da Servis Soförlerine Eğitim

Pazarlar\'da Servis Soförlerine Eğitim

Kütahya’nın Pazarlar ilçesinde öğrenci taşıyan servis şoförlerine yönelik olarak eğitim semineri düzenlendi.

16.02.2015 17:23

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde öğrenci taşıyan servis şoförlerine yönelik olarak eğitim semineri düzenlendi.

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen seminer Halk Eğitimi Merkezinde yapıldı. Milli Eğitim Müdürlüğünün organizesinde Emniyet Amirliği iş birliği ile okul servis aracı sürücülerine eğitim semineri verildi.

Pazarlar'da Temel Eğitim ve Ortaöğretime öğrenci taşıyan 17 hattaki taşıma şoförlerine, Halk Eğitimi Merkezinde Trafik kuralları konusunda bilgilendirme semineri yapıldı. Seminere İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi'nin yanında Emniyet Amirliğinde trafikten sorumlu görevliler, Şube Müdürü M.Ünsal Alpay, taşıma merkezi okulların müdürleri ve taşıma yapan şoförler katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, "İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Kemal Sevgi konuşmasında, birinci dönemin bir değerlendirmesini yaptıktan sonra, karşılaşılan eksiklikleri hatırlattı. Sözleşme hükümlerinin dikkatlice okunup uygulanmasını, doğabilecek mağduriyetlerin sorumluluğunun kendilerine ait olacağını belirttikten sonra, Şube Müdürümüz M Ünsal Alpay ve taşıma merkezi okul müdürleri tespitleri ile ilgili bilgi verdiler. Bu bilgilerin ardından Trafikten sorumlu polis memuru Zeki Sunal, "uyulması gereken trafik kuralları" hakkında slayt gösterisi eşliğinde bilgi verdi. Son olarak ise Rehber Öğretmenimiz Halil Demir, "öğrencilerle iletişim" konusunda yine slayt eşliğinde bir sunum yaptı. Bu sunumun ardından toplantı sona erdi" dediler. (MB-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pazarlar'da Servis Soförlerine Eğitim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement