Piazza Altın Kadraj Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika
Yerel

Piazza Altın Kadraj Ödülleri Sahiplerini Buldu

Piazza Altın Kadraj Ödülleri Sahiplerini Buldu

Basın, Yayın ve Enformasyon İl Müdürlüğü ile Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi (AVYM) tarafından, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle ilk kez düzenlenen “Kadrajınızdan Piazza” konulu “Samsun Piazza Altın Kadraj 2014 Ödülleri” sahiplerini buldu.

09.01.2015 13:09

Basın, Yayın ve Enformasyon İl Müdürlüğü ile Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi (AVYM) tarafından, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" nedeniyle ilk kez düzenlenen "Kadrajınızdan Piazza" konulu "Samsun Piazza Altın Kadraj 2014 Ödülleri" sahiplerini buldu.

Piazza AVM'de düzenlenen sergi açılışı ve ödül törenine Vali Yardımcısı Metin Borazan, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Eker, Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Tahsin Bayar, Samsun Fotoğraf Sanatı Derneği (SAMFAD) Yönetim Kurulu Başkanı, Piazza AVM Müdürü Necati Ufuk Toydemir ve basın mensupları katıldı.

Ödül töreni öncesi Piazza AVM'nin birinci katındaki Cookshop Cafe'de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle pasta kesimi yapıldı. Pasta kesiminin ardından sergi salonunda Piazza AVM'de çekilen 37 adet fotoğrafların yer aldığı serginin açılışı yapıldı.

Açılış öncesi konuşan Piazza AVM Müdürü Necati Ufuk Toydemir, ilk olarak basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı. Toydemir, Altın Kadraj Ödül töreninin ilkini düzenlediklerini ve bundan sonra da devam ettirmeyi düşündüklerini söyledi.

Yarışmaya katılanlara teşekkür eden Samsun Vali Yardımcısı Metin Borazan, "Bu çalışmaların önümüzdeki yıllarda da artarak devam edeceğini ümit ediyorum" dedi.

Serginin ardından, düzenlenen yarışmada dereceye girenlere ödülleri verildi. Yarışmada birinci Onur Erol, ikinci İlker Koray Aktaş, üçüncü Mustafa Bilik olurken, Jüri Özel Ödülü ise İhlas Haber Ajansı (İHA) Muhabiri Gökhan İçkilli'ye verildi.

Dereceye girenlerden birinci 1000, ikinci 750, üçüncü de 500 TL'lik hediye çeki ile ödüllendirildi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Piazza Altın Kadraj Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement