Planlama Komisyonu Toplantısı Elbistan'da Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Planlama Komisyonu Toplantısı Elbistan'da Yapıldı

Planlama Komisyonu Toplantısı Elbistan\'da Yapıldı

Kahramanmaraş İl Hayat Boyu Öğrenme Halk Eğitimi Planlama Komisyonu toplantısı, Elbistan Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlendi.

25.09.2013 16:21  Güncelleme: 16:27

Kahramanmaraş İl Hayat Boyu Öğrenme Halk Eğitimi Planlama Komisyonu toplantısı, Elbistan Halk Eğitim Merkezi'nde düzenledi.

2013-2014 eğitim-öğretim yılında yapılacak olan çalışmalarla ilgili olarak Hayat Boyu Öğrenmeden Sorumlu İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Gül başkanlığında, Kahramanmaraş Merkez ve İlçe Halk Eğitimi ve Mesleki Eğitim Merkezi müdürlerinin katılımıyla Elbistan Halk Eğitimi Merkezi Salonunda bir toplantı düzenlendi.

Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda yeni eğitim öğretim yılında halk eğitim merkezleri ve mesleki eğitim merkezlerinde yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi alış verişinde bulunuldu.

Düzenlenen toplantıya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Hasan Gül, İl Milli Eğitim müdürlüğü Şefi Bayram Metin, Kahramanmaraş Halk Eğitim Merkezi Müdürü H. Murat Devrek, Elbistan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nedim Önder, Elbistan Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Cehiz ve diğer ilçelerin halk eğitim merkezi müdürleri ile mesleki eğitim merkezi müdürleri katıldı. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Planlama Komisyonu Toplantısı Elbistan'da Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement