Polis Teşkilatının 170.yıl Anma Töreni Buruk Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Polis Teşkilatının 170.yıl Anma Töreni Buruk Kutlandı

Polis Teşkilatının 170.yıl Anma Töreni Buruk Kutlandı

Akçakoca’da 170. Yıl Polis haftası kutlama töreni buruk kutlandı, tüm programlar iptal edildi.

10.04.2015 16:48

Akçakoca'da 170. Yıl Polis haftası kutlama töreni buruk kutlandı, tüm programlar iptal edildi.

Akçakoca'da geçtiğimiz gün Akçakoca Emniyet Müdürlüğünde görev yapan Melih Akyar'ın biricik kızı 11 yaşındaki İlim Akyar'ın Lösemi hastalığı(kan kanseri) nedeniyle vefat etmesi sonucu sadece Hükümet Konağı önünde düzenlenen çelenk sunumunu ardından sona erdi,kutlama programları iptal edildi.

Akçakoca Hükümet Konağında düzenlenen çelen koyma törenine Akçakoca Kaymakamı Aykut Pekmez, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Jandarma Komutanı Mursel Önen, Emniyet Müdürü Levent Kürşat Aykaç, kurum Müdürleri, polisler, öğrenciler ve çok sayıda sivil toplum kuruluşları katıldı.

Polis teşkilatının 170. Yılı dolayısıyla günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı Komiser Yardımcısı Davut Yüce tarafından gerçekleştirildi. Yüce, konuşmasında Adaletin ilk kapısının Polis teşkilatı olduğunu belirterek "Halkın güveni ve toplumsal yapının güvenliği için Polisin vardır. Yasalar doğrultusunda adaletin ilk kapısı Polis olarak, yasaların ön gördüğü şekilde Özgürlük, Demokratik bir şekilde halkın huzuru için polis vardır. Polis kendini ve kurumu değişen teknolojiyle yenileyerek, daha fazla güven ve halkın güvenliği için çalışmaktadır" dedi.

Akçakoca Emniyet Müdürü Levent Kürşat Aykaç tarafından çelen sunumun ardından resim ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere Kaymakam Aykut Pekmez ve Emniyet Müdürü Levent Kürşat Aykaç tarafından ödüller takdim edildi ve ardından Polis adlı şiir okunarak tören sona erdi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Polis Teşkilatının 170.yıl Anma Töreni Buruk Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement