Potada Maçın Ardından - Son Dakika
Yerel

Potada Maçın Ardından

Potada Maçın Ardından

Torku Konya Selçuk Üniversitesi Başantrenörü Karadağ: "Bugün kazanmamız gereken bir maçı kazandık" Aliağa Petkim Başantrenörü Demir: "Hakemin normal faul vermesine rağmen arkadan gelen bir...

19.10.2013 20:37

Beko Basketbol Ligi takımlarından Torku Konya Selçuk Üniversitesi Başantrenörü Cengiz Karadağ, Aliağa Petkim'e karşı kazanmaları gereken bir maçı kazandıklarını söyledi.

Karadağ, 83-76 galip ayrıldıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, bütün oyuncularını kazanma isteğinden ve mücadelesinden dolayı kutladı.

Aliağa Petkim maçının kendileri için önemli olduğunu belirten Karadağ, "Son üç maçta iyi oynamamıza ve toplamda son dört resmi maçta galibiyetimiz olmamasına rağmen ufak da olsa üzerimizde bir baskı vardı. 4 yıl aradan sonra ilk kez bir birinci lig maçını evimizde oynuyoruz. Bunların hepsi üst üste gelmesiyle üzerimizde baskı, stres vardı. Birçok basit atışları bundan dolayı kaçırdığımızı düşünüyorum" diye konuştu.

Karadağ, tüm oyuncularının maça katkı yaptığını anlatarak, şöyle devam etti:

"Orçun olsun, Yunus olsun, onların hepsi çok büyük katkı verdi. Bunlar ilk defa 10-12 dakikanın üzerinde lig oynuyorlar. Kazanmamız gereken bir maçı kazandık. Geçen hafta yaklaşık 22 dakikalık basketboldan memnundum. Bugün ise yaklaşık 32-33 dakikalık basketboldan çok memnunum. İnşallah bu fiziksel enerjiyi, gücü devam ettirip, teknik detayda da ufak tefek hataları da yapmazsak daha güneşli günlere gideceğiz."

-Aliağa Petkim cephesi-

Aliağa Petkim Başantrenörü Hakan Demir ise mücadelenin ilk yarısının Torku Konya Selçuk Üniversitesi'nin, ikinci yarısının ise kendilerinin üstünlüğüyle geçtiğini ifade etti.

"Maalesef maçın kazananına Torku Konya Selçuk Üniversitesi veya Aliağa Petkim değil de hakemler karar verdi" diyen Demir, şunları kaydetti:

"Her iki takımın da gayet iyi mücadele verdiği, sadece düdüklerin çalınması gereken mücadelede abartılı birkaç düdük teknik faullere sebep oldu. Bu teknik faulller de başa baş giden maçın maalesef kırılmasına neden oldu. Hepimizin güvendiği ve inandığı tek kişi hakem. Burada art niyet vardır demiyorum ama maçın en kritik yerlerinde maalesef abartılı düdükler çalındı. Olmayan bir sportmenlik dışı faul çalındı. Hakemin normal faul vermesine rağmen arkadan gelen bir başka hakemin sportmenlik dışı faul çalması ve bizim buna reaksiyon göstermemiz maçın kırılmasına neden oldu." - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Potada Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement