"Rakiplerimiz Taraftar Desteğini İyi Değerlendiriyor" - Son Dakika
Yerel

"Rakiplerimiz Taraftar Desteğini İyi Değerlendiriyor"

"Rakiplerimiz Taraftar Desteğini İyi Değerlendiriyor"

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta Aydın derbisinde Didim Belediyespor ile 1-1 berabere kalarak düşmeme yolunda 2 puan kaybeden İncirliova Belediyespor'un antrenörü Recep Özçelik, rakiplerinin oynadıkları maçlarda taraftar desteklerini iyi...

02.12.2013 16:37

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta Aydın derbisinde Didim Belediyespor ile 1-1 berabere kalarak düşmeme yolunda 2 puan kaybeden İncirliova Belediyespor'un antrenörü Recep Özçelik, rakiplerinin oynadıkları maçlarda taraftar desteklerini iyi değerlendirdiğini vurguladı.

Karşılaşma öncesinde kendi amaçlarının rakiplerinden puan veya puanlar alarak puan farkının açılmasını engellemek olduğunu kaydeden Özçelik, "Rakibimiz ise kazanıp üst sıralarda kalmak istiyordu. Bizim ligdeki hedefimiz kümede kalmak olduğu için Didim'i geçmek istiyoruz. Bu açıdan bakıldığı zaman ortaya çok enteresan bir tablo çıktı"dedi.

Geçtiğimiz hafta oynadıkları Çine Madranspor maçındaki 11'lerinden 7 oyuncunun farklı olduğu bi m11 ile sahaya çıktıklarını anlatan Özçelik, "İlk 15 dakika ritmimizi yakalamakta zorlandık. Ama daha sonra oyunu dengeledik. Müsabaka genelinde amacımız rakibimizi 2.bölgede karşılayıp kazandığımız toplarla hızlı hücumlar gerçekleştirmekti. Bunda da maç boyunca başarılı olduk .attığımız gol dışında yakaladığımız 2-3 pozisyon daha yakaladık"ifadelerini kullandı.

Rakiplerinin mağlup duruma düştüğünde üstlerine kalabalık geldiğini kaydeden Özçelik şöyle konuştu:

"İkinci golü bulamayınca rakibimiz oyunda kaldı. 90.dakikada 10 kişi kaldıktan sonra oyuncularımız psikolojik olarak skoru korumak için takım halinde topun arkasına geçtiler. Rakibimizde seyirci desteğin ide arkasına alarak baskı kurmaya çalıştı. Malesef 98.dakikada savunmamız kenardan yapılan ortada ilk defa hata yapması sonucu ve kaleyi bulan ilk şut gol oldu.Deplasmanda oynadığımız müsabakalarda rakip takımlar saha ve seyirci avantajını çok iyi kullanıyorlar. Didim'de de bunun örneğini gördük.Taraftar baskısı maçın hakeminin takdir haklarının birçoğunu ev sahibi takımı lehine kullanmasını sağlıyor. İnşallah bizde bundan sonraki haftalarda kendi sahamızda aynı baskıyı rakip takımlara hissettiririz."

24 oyuncuları bulunduğunu kaydeden Özçelik sözlerini şöyle tamamladı: "Altını çizerek söylüyorum 24 oyuncumuz var ve hepsi karakterli,dürüst ve çalışkan oyuncular. Takım kaptanımız Oktay Küçükertuğrul'un eşliğinde birbirlerine karşı saygı ve sevgide kusur etmeden,hatalarını minumuma indirmek için özveriyle çalışıyorlar. İnşallah bundan sonraki karşılaşmalarda çalışmalarının karşılığını 3 puan olarak alırlar." - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Rakiplerimiz Taraftar Desteğini İyi Değerlendiriyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement