Rotary Bölge Guvernörü Adıyaman'da - Son Dakika
Yerel

Rotary Bölge Guvernörü Adıyaman'da

Rotary Bölge Guvernörü Adıyaman\'da

Rotary İnternational’a bağlı Türkiye 2430. Bölge 2014-2015 dönem Guvernörü Korhan Atilla ve Guvernör Yardımcısı Hamdi Özcan yeni dönemin ilk ziyaretini Adıyaman’a gerçekleştirdi.

02.07.2014 14:43

Rotary İnternational'a bağlı Türkiye 2430. Bölge 2014-2015 dönem Guvernörü Korhan Atilla ve Guvernör Yardımcısı Hamdi Özcan yeni dönemin ilk ziyaretini Adıyaman'a gerçekleştirdi.

Yeni dönem kulüp ziyaretleri kapsamında ilk olarak Adyaman'a gelen 2430. Bölge Guvernörü Korhan Atilla ve eşi Aylin Atilla, Guvernör Yardımcısı Hamdi Özcan Adıyaman'da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Nemrut Rotary Kulübü Dönem Başkanı Ferit Binzet ve kulüp üyeleri ile birlikte Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Belediye Başkan Vekili Yaşar Öncel ve İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner'e nezaket ziyaretinde bulunan Rotaryanlar, Rotary'nin faaliyetleri, çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verdi.

Güneydoğu Anadolu Bölgesinde yaptığı başarılı projelerle Nemrut Rotary Kulübünün dikkatleri her zaman üzerine çekmeyi başardığını belirten 2430. Bölge Guvernörü Korhan Atilla, kulübün özellikle 14 yıldır başarı ile sürdürdüğü "Engellilerle Zirvede-Nemrut'a Tırnmanıyoruz" projesinin önümüzdeki yıl uluslararası boyuta taşınması için çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Nemrut Rotary Kulübü üyeleriyle düzenlenen toplantıya katılan 2430. Bölge Guvernörü Korhan Atilla, yeni dönem başkanlığını yürütürken birçok soysal ve toplumsal proje için çalışmalar yapacaklarını açıkladı.

Rotary 2430. Bölgenin düzenlediği ROFİFE 6 (Rotary Kısa Film Festivali) projesinde dereceye girecek eserlerin belirlenmesi sürecinde Juri olan Adıyamanlı Gazeteci Yılmaz Çoban'a teşekkür plaketi takdim eden Guvernör Korhan Atilla daha sonra Nemrut Rotary kulübünün yeni üyesi ve Dönem sekreteri Hasan Öztürk'e Rotary rozetini taktı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Rotary Bölge Guvernörü Adıyaman'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement