Saadet Partisi'nden Traktörcüler Sitesine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Saadet Partisi'nden Traktörcüler Sitesine Ziyaret

Saadet Partisi\'nden Traktörcüler Sitesine Ziyaret

Saadet Partisi (SP) Traktörcüler Sitesi esnafıyla bir araya geldi.

03.03.2014 10:25

Saadet Partisi (SP) Traktörcüler Sitesi esnafıyla bir araya geldi.

Saadet Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Haşim Özçelik, Melikgazi Belediye Başkan Adayı Nuh Tosun, Kocasinan Belediye Başkan Adayı Erhan Arıcı ve partililer, Kayseri Traktörcüler sitesi esnafını ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Haşim Özçelik "Hayat standartlarının yeniden devam etmesi için daha öncede belediyecilikten başlamıştık. Şimdide yeniden belediye hizmetleriyle başlayıp ardından yapılacak genel seçimlerde de bu millete bir nefes aldırmak için iddialıyız inançlıyız bu yola çıktık. Bu yolda sizlerden destek bekliyoruz" dedi.

Özçelik, "Şimdi gerçekten sanayici perişan, çiftçi perişan, işçi perişan şuanda şehirde yüzü gülerek gezen kimse yok. Bizim insanımızın gönlü açık, sofrası açık, kapısı açık elhamdülillah. Yaşanabilir bir Kayseri için yola çıktık. İnşallah 30 Mart'taki seçimlerde sizden destek bekliyoruz. Bu memleketin Saadet Partisine ihtiyacı var. Erbakan Hocamızın dönemi ile o dönemde ki tempo ile hız ile şuan ki durumu bir kıyas edin ve ona göre kararınızı verin inşallah. Mevcut Belediye Başkanları yoruldular biraz yenilemek lazım" ifadelerini kullandı.

Özçelik "Zaten şimdi belediyelerde değil ülke genelinde bir sıkıntı var. Rahmetli Erbakan Hocamız zamanında yine siz buradaydınız. O zamanlar alışveriş, hareket ve bereket vardı. Ama şuanda müthiş bir sıkıntı var her yerde işte insanlar faize bulaşmışlar, hayatlarına anca borcu öteleyerek ayakta durmaya çalışıyorlar ama bu çare değil üstünü örtmekle borç bitmez. Herkes bunu bilmeli artık rantiyecinin değil, halkın kazanması lazım" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Saadet Partisi'nden Traktörcüler Sitesine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement