Saadet Partisi Osmaniye İl Divan Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Saadet Partisi Osmaniye İl Divan Toplantısı Yapıldı

Saadet Partisi Osmaniye İl Divan Toplantısı Yapıldı

Saadet Partisi Osmaniye İl Divan Toplantısı ve Gençlik Kolları Bölge Toplantısı yapıldı.

29.04.2012 16:13

Saadet Partisi Osmaniye İl Divan Toplantısı ve Gençlik Kolları Bölge Toplantısı yapıldı. İl binasında yapılan toplantılara Saadet Partisi Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Süleyman Çalışkan ve Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ayaz da katıldı.

Kur'an-ı Kerim okunması ile başlayan toplantıda konuşan Saadet Partisi İl Başkanı Osman Eroğlu, YGS'de Türkiye birincisi olan Sumeyye Nur Satin'i kutlayarak, "Bu kızımız Osmaniye'nin gururu olmuştur. Ailesini ve öğretmenlerini de tebrik ediyorum. İnşallah ikinci basamak sınavında da aynı başarıyı gösterir. Ancak bir gerçek de var ki; 50 bin öğrenci bu sınavda sıfır çekmiştir. Bu da o öğrencilerimiz ve aileleri gibi bizleri de üzdü. Bu durum bugünkü eğitim sistemimizin yeniden gözden geçirilmesi ve yetkililerin acil müdahale etmesi elzem olmuştur" dedi.

Konuşmasında 28 Şubat süreci ile ilgili yapılan tutuklamalara da değinen Eroğlu, "Zamanın 28 Şubat sürecindeki olaylar sadece merhum liderimiz Necmettin Erbakan'a karşı değil, tüm milletimize yapılmıştır. Diğer yandan 28 Şubat darbesi Milli Görüş'ün getirmek istediği sisteme yapılmıştır. Ancak bunu yapanlar bugün yargı önünde hesap veriyorlar" şeklinde konuştu.

Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ayaz ise eğitim sistemini eleştirerek, "Eğitim sistemi; milletimizin kültürüne ve inançlarına uygun bir sistem olmalı. Aksi halde bunun zararlarını gençlerimiz çeker. Zaten bugünkü gençlik de yozlaştırılma da ve ahlak olarak da çökertilmektedir. Gençlerimiz öncelikle ahlak ve maneviyat zırhına büründürülmelidir" diye konuştu.

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti. - OSMANİYE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Saadet Partisi Osmaniye İl Divan Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement