Şahinbey'de Taha ve Reha Yeprem Rüzgarı Esti - Son Dakika
Yerel

Şahinbey'de Taha ve Reha Yeprem Rüzgarı Esti

Şahinbey\'de Taha ve Reha Yeprem Rüzgarı Esti

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Şahinbey Belediyesi Ramazan etkinliklerinin 2.gününde sahne alan sanatçılar Taha ve Reha Yeprem, söyledikleri ezgi, türkü ve şiirlerle davetlilere muhteşem bir gece yaşattı.

20.07.2013 15:20

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Şahinbey Belediyesi Ramazan etkinliklerinin 2. gününde sahne alan sanatçılar Taha ve Reha Yeprem, söyledikleri ezgi, türkü ve şiirlerle davetlilere muhteşem bir gece yaşattı.

Sihirbaz ve jonklor gösterileri ile neşeli anların yaşandığı etkinliklerin ardından Hafız Ekrem Nalbant Hoca Kur'an-ı Kerim tilaveti sundu.

Kendine has üslubuyla ilahiler seslendiren sevilen sanatçı Taha, 'Yıldızları da al yanına', 'Güllerin Efendisi' gibi birçok sevilen eserini seslendirerek, söylediği birbirinden güzel ilahiler ile gönülleri coşturdu.

İzleyenler tarafından büyük beğeni toplayan ve zaman zaman izleyicilerin kendisine eşlik ettiği Taha, söylediği ilahiler, ezgiler ve güzel sesi ile kendisini dinlemeye gelenlere güzel bir akşam yaşattı.

2000 yılından bu yana yurt içi ve yurt dışında kültürel faaliyetlerde sunucu olarak iştirak eden, Şahinbey Belediyesi Ramazan etkinliklerinin sunuculuğunu yapan Reha Yeprem ise okuduğu birbirinden güzel şiirlerle dinleyenlere duygulu anlar yaşattı.

Gecenin sonunda konuşan sanatçı Taha, Şahinbey'de çok sıcak bir şekilde karşılandığını belirterek, böyle güzel bir programda vatandaşlarla kendilerini bir araya getirdiği için Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahinbey'de Taha ve Reha Yeprem Rüzgarı Esti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement