Sakarya Berberler Odası Genel Kurulu - Son Dakika
Yerel

Sakarya Berberler Odası Genel Kurulu

Sakarya Berberler Odası Genel Kurulu

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu: "Esnafımızın fikir birliği içinde taleplerini ifade etmesini çok önemsiyoruz"

02.01.2014 16:57

Sakarya Berberler Odası Genel Kurulu yapıldı.

Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinde (SESOB) düzenlenen genel kurulda konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, her zaman esnafın yanında olduklarını söyledi.

Esnafın işlerine katkı sağlamak için çalıştıklarını vurgulayan Toçoğlu, tüm esnaf ve sanatkarlarla iyi ilişkiler içinde olmaya gayret gösterdiklerini dile getirdi.

Toçoğlu, pazar günlerinin tatil edilmesi konusunda esnafıın tüm önerilerine açık olduklarını, her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade ederek, "Büyükşehir Belediyesi olarak esnafımızın fikir birliği içerisinde taleplerini ifade etmesini çok önemsiyoruz. Bu vesileyle yeni yönetim kurulunun hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

SESOB Başkanı Hasan Alişan ise esnaf ve sanatkarlara hizmet etmekten mutluluk duyduğunu anlattı.

Makamlarda kalıcı olduklarını düşünen anlayışa sahip olmadıklarına dikkati çeken Alişan, "Büyükşehir belediyemizin esnaf ve sanatkarlara gösterdiği özel ilgi bizim için mutluluk vericidir. Bu vesileyle bizlere gösterdiği önem ve itibardan dolayı başkanımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Sakarya Berberler Odası Başkanı Veysel Yıldız ise yeni yönetimin aynı anlayış ve azimle çalışmalarına devam edeceğini vurguladı.

"Esnaf kardeşlerimizden birinin yaşadığı sorun, hepimizin sorunudur" diyen Yıldız, esnafın en güzel standartlarda yaşamasını arzu ettiklerini, gelişmeleri hep birlikte takip edeceklerini kaydetti.

Toçoğlu, daha sonra özverili çalışmalarından dolayı esnaf ve sanatkarlara plaket takdim etti. - Sakarya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sakarya Berberler Odası Genel Kurulu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement