Salih Memecan'ın Babası Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Yerel

Salih Memecan'ın Babası Son Yolculuğuna Uğurlandı

Salih Memecan\'ın Babası Son Yolculuğuna Uğurlandı

Medya Derneği Genel Başkanı ve Karikatürist Salih Memecan’ın babası Mahmut Ali Memecan, Ordu'da kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı

09.09.2013 14:11

Medya Derneği Genel Başkanı ve Karikatürist Salih Memecan'ın babası Mahmut Ali Memecan, Ordu'da kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Mahmut Ali Memecan'ın cenazesi Taşbaşı Mahallesi'ndeki evinden alınarak Orta Camisine getirildi. Burada öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Mahmut Ali Memecan'ın naşı   Kirazlimanı Mahallesi'ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Cenazede taziyeleri kabul eden Medya Derneği Genel Başkanı ve Karikatürist Salih Memecan, gazetecilere yaptığı açıklamada, babasının vasiyeti üzerine cenazeyi Ordu'ya getirdiklerini belirtti.

Babasının uzun yıllar önce Ordu'dan ayrılmasının ardından bir çok alanda alıştığını ifade eden Memecan, "Babam 3o yıl çalıştıktan sonra emekli oldu ve İstanbul'da yaşıyordu" dedi.

Karikatürist olmasında babasının çok emeklerinin olduğunu anlatan Memecan, şunları kaydetti:

"Bugün karikatürist isem bunda babamın çok rolü var. Hem yaptıkları hem de genetik olarak küçükken karikatür kitapları yokken babam gazetelerdeki karikatürleri kesip bana kitap yapardı. Ben de onları okuyup anlatırdım. Belliki o içimde kalmış ve büyüyünce ben de Karikatürist oldum. Şimdi herkes benim karikatürlerimi kesip çocuklarına kitap yapıyor. ya da kitaplarımı satın alıyorlar. Nerden nereye. Ayrıca babam çok da esprili bir adamdı. O yüzden babamızla çok gurur duyuyoruz."

Cenazeye, Memecan ailesinin yakınları, Ordu Vali Vekili Niyazi Erten, AK Parti Ordu İl Başkanı Hüseyin Akyol ve çok sayıda kişi katıldı. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Salih Memecan'ın Babası Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement