Samandağ'da Yüksekokul İçin Arsa Aranıyor - Son Dakika
Yerel

Samandağ'da Yüksekokul İçin Arsa Aranıyor

Samandağ\'da Yüksekokul İçin Arsa Aranıyor

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Prof.Dr.Hüsnü Salih Güder, Samandağ ilçesine yüksekokul yapılması için uygun arsanın bulunamadığından yakınarak, "İlçeye yüksekokul kazandırmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz ama düzgün bir arazi"...

23.03.2013 15:39

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, Samandağ ilçesine yüksekokul yapılması için uygun arsanın bulunamadığından yakınarak, "İlçeye yüksekokul kazandırmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz ama düzgün bir arazi bulamadık" dedi.

Rektör Güder, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir'i ziyaret ederek, ilçeye yapılması planlanan bina yeri ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

Yüksekokul için uygun bir arazi bulamadıklarını söyleyen Rektör Güder, "Samandağ'ına Yüksek Okul kazandırmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Düzgün bir arazi bulamadık; gösterilen araziler fen ve mühendislik birimleri tarafından uygun görülmedi. Zemin çok önemli çünkü fen kurallarına uyulmazsa bina yıkılır. Başka bir kastımız ve amacımız yok, ayrıca Samandağ'ından kaçma gibi bir niyetimiz de yok" dedi.

Belediye Başkanı Mithat Nehit deilçeye bir yüksekokulun yapılması taraftarı olduklarını ifade ederek, belediyeye ait 10 bin metrekarelik alanı hibe etmeye hazır olduklarını söyledi.

(SAY-SZP-y)

23.03.2013 15: 19: 04

TSI

NNNN - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Samandağ'da Yüksekokul İçin Arsa Aranıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement