Şampiyon Öğrencilerden Kaymakam Erkan'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Şampiyon Öğrencilerden Kaymakam Erkan'a Ziyaret

Şampiyon Öğrencilerden Kaymakam Erkan\'a Ziyaret

Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından il genelindeki liseler arasında düzenlenen Futsal Turnuvası’nda il birincisi olan Tatvan Hüseyin Çelik Anadolu Lisesi Takımı, Tatvan Kaymakamı Murat Erkan’ı ziyaret etti.

02.03.2015 12:46

Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından il genelindeki liseler arasında düzenlenen Futsal Turnuvası'nda il birincisi olan Tatvan Hüseyin Çelik Anadolu Lisesi Takımı, Tatvan Kaymakamı Murat Erkan'ı ziyaret etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer, Şube Müdürü Suat Birlik, Okul Müdürü Mustafa Önder ve Takım Hocası Muhammet Polat ile birlikte Kaymakam Murat Erkan'ı makamında ziyaret eden Hüseyin Çelik Anadolu Lisesi Futsal Takımı, 5 Nisan'da Diyarbakır'da yapılacak olan bölge müsabakaları için şampiyonluk sözü verdi.

Elde edilen başarıdan ötürü sporcuları ve takım hocalarını tebrik eden Kaymakam Erkan, "İlçemizi en iyi şekilde temsil ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. İlçemizi ilde temsil edip şampiyon olduğunuz gibi, bölgede de en iyi şekilde temsil edeceğinizde kuşkum yok. Zira ilçemizin bölge müsabakalarında yer alacak olması da bizim için ayrı bir gurur. Biz öğrencilerimize inanıyoruz ve güveniyoruz. Bu vesile ile ben öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyorum" dedi.

Öğrencilere nasihatlerde de bulunarak sporun önemine vurgu yapan Erkan, "Sporda akıl, ruh ve beden terbiyesinin olması gerekiyor. Bu üçü olduğu zaman başarı kendiliğinde gelecektir. Hayatınızda mutlaka ama mutlaka en az bir spor dalı olsun ve yine en az bir spor dalıyla ilgilenmeniz sizin faydanıza olacaktır. Sporla ilgilenirken kesinlikle derslerimizi de ihmal etmememiz gerekiyor. İkisini doğru şekilde yönettiğimiz takdirde başarı kaçınılmaz olacaktır. Sağlık ve akademik başarı için beden eğitimi ve spor şart. Bu nedenle spordan kopmayın. Sporda iyi olan birey derslerinde de iyi olur. Diğer bir tavsiyem de mutlaka her hafta seviyemize uygun bir kitap okumanızdır. Bunu yapan öğrencinin üniversite sınavında bile başarılı olamaması düşük bir ihtimaldir. İnsan bedenine hükmedemezse, bir zaman sonra beden insana hükmetmeye başlar. Bu nedenle spor, bir anlamda insanın bedenine hükmetmesidir. İnsan bedenine hükmedemezse ileriki zamanlarda başta obezite olmak üzere birçok hastalığa da yakalanabilir. Bu açıdan da beden eğitimi ve spor şart" şeklinde konuştu.

Tatvan Hüseyin Çelik Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Muhammet Polat ise, temennilerinden dolayı Kaymakam Murat Erkan'a takım adına teşekkürlerini iletti. Muhammet Polat, ayrıca 5 Nisan'da Diyarbakır'da yapılacak olan bölge müsabakası için de takım adına Kaymakam Murat Erkan'a şampiyonluk sözü verdi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şampiyon Öğrencilerden Kaymakam Erkan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement