Şampiyonlar Kaymakam Cıbır'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Şampiyonlar Kaymakam Cıbır'ı Ziyaret Etti

Şampiyonlar Kaymakam Cıbır\'ı Ziyaret Etti

Kula 80.Yıl Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan bayan sporcular, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu(nun düzenlediği Türkiye Şampiyonalarında masa tenisi ve atletizm dallarında elde ettikleri başarının ardından Kaymakam)...

31.05.2013 10:45

Kula 80. Yıl Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan bayan sporcular, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu(nun düzenlediği Türkiye Şampiyonalarında masa tenisi ve atletizm dallarında elde ettikleri başarının ardından Kaymakam Yusuf Cıbır'ı ziyaret etti. Sporcular müsabakalarda kazandıkları madalyaları Kula Kaymakamı Yusuf Cıbır'a hediye ettiler. Kaymakam Cıbır da madalyaları tekrar sporculara taktı.

Kula 80. Yıl Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Seyfettin Erkaya, yaptığı açıklamada, "Sporcularımız bugüne kadar gittikleri her müsabakada başarılı sonuçlar aldılar. Bu son müsabakada da yoğun bir emek harcayarak çok başarılı oldular ve 3 Türkiye şampiyonluğu, 1 Türkiye ikinciliği, 1 de Türkiye üçüncülüğü kazandılar. Kendilerini tebrik ediyorum" dedi.

Kaymakam Cıbır da, engelli sporcuların katıldıkları her müsabakadan başarı ile döndüklerini ve Kula'nın gurur kaynağı olduklarını belirterek, tek tek tebrik etti.

Bu arada, Müdür Erkaya ve sporcular, yapmış oldukları tabloyu da Kula Kaymakamı Yusuf Cıbır'a hediye ettiler. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şampiyonlar Kaymakam Cıbır'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement