Samsun Noterler Birliği Büyük Anadolu Hastaneleri ile Protokol İmzaladı - Son Dakika
Yerel

Samsun Noterler Birliği Büyük Anadolu Hastaneleri ile Protokol İmzaladı

Samsun Noterler Birliği Büyük Anadolu Hastaneleri ile Protokol İmzaladı

Samsun Noterler Birliği, Hospital Park Group Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri ile 'Kurumsal Sağlık Anlaşması' imzaladı.

05.02.2014 13:59

Samsun Noterler Birliği, Hospital Park Group Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri ile 'Kurumsal Sağlık Anlaşması' imzaladı.

Samsun Noterler Birliği Başkanı Ömer Faruk Tarak ve Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Kurumsal İlişkiler ve İş Geliştirme Müdürü Fatih Esen, Samsun Noterler Birliği binasında imzaladıkları protokol gereği, Samsun Noterler Birliği'nde çalışan ve birinci derece yakınları Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri'nde sağlık hizmetlerinden indirimli olarak yararlanabilecekler.

Protokolle ilgili olarak bilgi veren Samsun Noterler Birliği Başkanı Ömer Faruk Tarak, "Kurumsal bilgi ve teknik donanımı açısından sağlık sektörünün öncü kuruluşlarından biri olan Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri ile protokol imzaladığımız için mutluyuz. Birliğimize bağlı üyelerimizin kaliteli ve ulaşılabilir sağlık hizmeti alması adına imzaladığımız, bu anlaşmanın her iki taraf için hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Özel Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Kurumsal İlişkiler ve İş Geliştirme Müdürü Fatih Esen ise, "Nitelikli ve uluslararası standartlarda sağlık hizmeti sunmak adına yaptığımız çalışmaları en üst düzeyde sürdürüyoruz. İnsana ve topluma karşı sorumluluğumuzu, kaliteli hizmet anlayışımız, üstün nitelikte ekibimiz ve teknolojik yeniliklerle birleştirerek, bugün olduğu gibi gelecekte de sağlıkta güven ve huzurun ilk adresi olmak, çağdaş bilgi ve son teknolojiyi kullanan, uluslararası standartları ve meslek ahlakını benimseyen, hastanın, ailesinin ve yakınlarının memnuniyetini önemseyen, haklarının ve sosyal sorumluluğunun bilincinde, her zaman öncü ve yenilikçi uygulamalarımız ile mevcut kapasitemizi ve hizmet alanlarımızı daha üst seviyeye çıkarmak üzere çalışmalarımız artarak devam edecektir. Bu anlamda Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri olarak, Samsun Noterler Birliği Samsun Şube üyelerine hizmet sunuyor olmaktan da mutluluk duyacağız" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Samsun Noterler Birliği Büyük Anadolu Hastaneleri ile Protokol İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement