Sarıgöl Belediye Canlı Hayvan Pazarı, Arefe Günün Kadar Açık - Son Dakika
Yerel

Sarıgöl Belediye Canlı Hayvan Pazarı, Arefe Günün Kadar Açık

Sarıgöl Belediye Canlı Hayvan Pazarı, Arefe Günün Kadar Açık

Manisa'nın Sarıgöl Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı hayvan satıcıları, bayrama birkaç gün kalmasına karşın bekledikleri ilgiyi görememekten şikayetçi.

12.10.2013 12:14

Manisa'nın Sarıgöl Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı hayvan satıcıları, bayrama birkaç gün kalmasına karşın bekledikleri ilgiyi görememekten şikayetçi. Sarıgöl Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı'nın arife gününe kadar açık kalacağını belirten Sarıgöl Belediye Başkanı Ömer Karcı, pazar yerinin arefe gününe kadar açık kalacağını söyledi.

Başkan Karcı, "Sarıgöl Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı modern bir şekilde yapıldı. Canlı hayvan pazarımızda büyük ve küçükbaş hayvanların barınacağı kapalı padoklar ve açık hava alanlarımız bulunmaktadır. Pazar yerimiz arife gününe kadar açık kalacak. Vatandaşlarımız rahatlıkla kurbanlıklarını alabilecekler. Kurbanlık hayvanlar pazar yerimizde kira karşılığında kapalı padoklarda barınmaktadır"dedi.

Ege'nin çeşitli il ve ilçelerinden gelen büyük ve küçükbaş hayvan bolluğu karşısında çok sayıda alıcının bulunduğu Sarıgöl Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı'nda kurbanlık küçükbaş ve büyükbaş hayvanların bolluğu nedeniyle her keseye uygun kurbanlık bulmanın mümkün olduğu belirtildi.

Öte yandan Sarıgöl İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri vatandaşları, yankesicilerin olabileceği konusunda sık,sık belediyeden anons yaptırarak vatandaşları uyardı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarıgöl Belediye Canlı Hayvan Pazarı, Arefe Günün Kadar Açık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement