Sarıyar'a Uzanan El, Muhteşem Bir Vadi Oluşturdu - Son Dakika
Yerel

Sarıyar'a Uzanan El, Muhteşem Bir Vadi Oluşturdu

Sarıyar\'a Uzanan El, Muhteşem Bir Vadi Oluşturdu

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, geçtiğimiz yıl Nallıhan Sarıyar Belediyesi'ne verdiği meydan ve yeşil alan sözünü yerine getirdi.

25.06.2013 12:17

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, geçtiğimiz yıl Nallıhan Sarıyar Belediyesi'ne verdiği meydan ve yeşil alan sözünü yerine getirdi.

Geçtiğimiz yıl temmuz ayı içerisinde yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcısı Gökhan Günaydın ile birlikte kardeş belediye olan Sarıyar Belediyesi'ne yaptığı ziyarette, yatırım desteğinde bulunma sözü veren Başkan Bülent Tanık, Çankaya Belediyesi ekiplerinin çalışmalarına devam ettiği, kent meydanı, yeşil alan, araç ve yaya köprülerinden oluşan bir düzenlemenin tamamlanmak üzere olduğunu kaydetti. Ankara çevresindeki ilçelere, merkez ilçeler olarak yatırım desteğinde bulunmanın ve dayanışma sağlanmasının buralardaki hayatı kolaylaştıracağını belirten Tanık, bu sayede bölgeden göçün de önüne geçileceğini söyledi.

Çankaya Belediyesi'nin Sarıyar'a katkılarının paha biçilemez olduğunu ifade eden Sarıyar Belediye Başkanı Halil Ünsal ise Türkiye'nin önemli barajlarından biri olan Sarıyar Barajı'nın da bulunduğu Sarıyar'ın yeterli ilgiyi göremediği için gerilemeye yüz tuttuğuna ancak Çankaya Belediyesi'nin yaptığı düzenlemeyle yeniden can bulacağına dikkat çekti. Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık'a, Sarıyar'a gösterdiği destek ve dayanışma için teşekkür eden Halil Ünsal, çalışmalarda sona gelindiğini ve geçen yıl düzenlenmesine karar verilen meydanın açılışının yine temmuz ayı içerisinde olacağını sözlerine ekledi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarıyar'a Uzanan El, Muhteşem Bir Vadi Oluşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement