Şehit Savcı Kiraz'ın İsmi Hatıra Ormanına Verildi - Son Dakika
Yerel

Şehit Savcı Kiraz'ın İsmi Hatıra Ormanına Verildi

Şehit Savcı Kiraz\'ın İsmi Hatıra Ormanına Verildi

Çağlayan Adliyesi’nde, rehin alındıktan sonra teröristler tarafından vurularak şehit edilen savcı Mehmet Selim Kiraz’ın ismi, Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde hatıra ormanına verildi.

04.04.2015 14:41

Çağlayan Adliyesi'nde, rehin alındıktan sonra teröristler tarafından vurularak şehit edilen savcı Mehmet Selim Kiraz'ın ismi, Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde hatıra ormanına verildi.

Çınar ilçesinde bulunan Göksu Baraj Gölü yakınındaki fidan dikim alanına terör saldırısıyla şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın ismi verildi. Kamu kurum müdürleri ve vatandaşların katıldığı etkinlikte alana bin adet fidan dikildi.

Çınar Kaymakamı İsmail Şanlı, yapılan saldırıyı kınadıklarını söyledi. Kaymakam Şanlı, "Unutulmasın ki bizler görevlerimizi canımız pahasına yapıyoruz. Bu tür terör saldırılarıyla ülkemiz gittiği yoldan geri dönmeyecek Mehmet Selim Kiraz'larda bitmeyecektir. Bu hatıra ormanıyla bu bilincin ve görev aşkının nişanesi olarak savcımızın adını verdik. Bu vesileyle şehidimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Kederli ailesine ve ülkemize başsağlığı diliyoruz. Meslektaşlarına sevenlerine sabır diliyoruz" dedi.

Çınar Cumhuriyet Savcısı İhsan Ercan da, "Meslektaşım Mehmet Selim Kiraz'a Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından alana fidan dikimi gerçekleştirildi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehit Savcı Kiraz'ın İsmi Hatıra Ormanına Verildi - Son Dakika


Advertisement