Selçuk'ta Demokrasi Şehitleri İçin Lokma Hayrı - Son Dakika
Yerel

Selçuk'ta Demokrasi Şehitleri İçin Lokma Hayrı

Selçuk\'ta Demokrasi Şehitleri İçin Lokma Hayrı

Selçuk’ta 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişiminde hayatını kaybeden şehitlerin anısına lokma döktürüldü.

23.07.2016 16:28

Selçuk'ta 15 Temmuz'da yaşanan darbe girişiminde hayatını kaybeden şehitlerin anısına lokma döktürüldü.

Sabah saatlerinde başlayan ve yaklaşık 5 saat süren dökülen lokma hayrına Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, eşi Ayşen Bakıcı ile birlikte katılırken belediye başkan yardımcıları, AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen ve kurum amirleri de katıldı.

Yaşanan darbe girişimine karşı koyarken şehit edilen kamu görevlileri ve vatandaşlar için dökülen lokmayı eşi Ayşen Bakıcı ile birlikte dağıtan Başkan Bakıcı, darbecilere karşı direnirken hayatını kaybeden vatandaşları Selçuk halkı adına rahmet, minnet ve şükranla andıklarını kaydetti.

Türk Milletinin bir daha böylesine bir acıyı yaşamamasını dileyen Başkan Bakıcı, "Ülkemiz gerçekten uçurumun eşiğinden döndü. Milletimiz demokrasiye sahip çıktı, ülkesine sahip çıktı. Türk milleti o gece; tam bir vatansever, yurtsever olarak mücadele gösterdi. Her birine minnettarız. Millet, vatanına sahip çıkmıştır ve bu darbe belasını reddetmiştir. Bundan sonra ülkemizin geleceğinin çok daha iyi olacağına inanıyorum. İnşallah Türkiye kazanacaktır, Türk milleti kazanacaktır" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Selçuk'ta Demokrasi Şehitleri İçin Lokma Hayrı - Son Dakika


Advertisement