Simav'da Tek Katlı Betonarme Evi Alevler Yuttu - Son Dakika
Yerel

Simav'da Tek Katlı Betonarme Evi Alevler Yuttu

Simav\'da Tek Katlı Betonarme Evi Alevler Yuttu

Kütahya Simav'a bağlı Yeşilköy beldesinde betonarme bir evin çatı katında çıkan yangın itfaiye ve vatandaşların yardımı ile büyümeden söndürüldü.

19.03.2012 18:38

Kütahya Simav'a bağlı Yeşilköy beldesinde betonarme bir evin çatı katında çıkan yangın itfaiye ve vatandaşların yardımı ile büyümeden söndürüldü. Yangın sonrası ev kullanılamaz hale geldi.

Alınan bilgiye göre, yangın bugün saat 15.30 sularında Yeşilköy beldesinde Mehmet Çakar isimli vatandaşın Yeni Mahalledeki 24 numaralı evinde meydana geldi.

Baca tutuşması sonucu çıktığı tahmin edilen yangın kısa sürede binayı sardı. Yeşilköy belediyesi itfaiye ekipleri ve vatandaşların müdahalesi yangının sönmesine yetmeyince Simav Belediyesi başta olmak üzere çevredeki belde belediyelerden yardım istendi.

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri ve vatandaşlar yangının çevredeki ahşap evlere sıçramasına izin vermedi. Yaklaşık 1 saatlik bir çalışmanın ardından yangın tamamen söndürüldü, ancak betonarme bina kullanılamaz hale gelirken içerisindeki eşyalarda alevlere teslim oldu.

Yaklaşık 10 bin TL dolayında maddi hasarın meydana geldiği yangın ile ilgili soruşturma başlatıldı. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Simav'da Tek Katlı Betonarme Evi Alevler Yuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement