Sinop'ta Çocuklarla İlgili Koordinasyon Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Sinop'ta Çocuklarla İlgili Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Sinop\'ta Çocuklarla İlgili Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Sinop'ta çocuklarla ilgili koordinasyon toplantısı yapıldı.

27.12.2014 11:13

Sinop'ta çocuklarla ilgili koordinasyon toplantısı yapıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce, çocuk koruma kanunu çerçevesinde iki ayda bir yapılan Çocuk Koruma Kurulunun 2014 yılı aralık ayı son toplantısı, valilik salonunda gerçekleştirildi.

Vali Yardımcısı Mehmet Yüzer, kaymakamlar ve ilgili kurum müdürlerinin katıldığı toplantıda konuşan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Melih Keleş, amaçlarının bakım, sağlık ve danışmanlık hizmetleri verilen çocukların sorunlarını, çözüm önerilerini konuşmak, görüşmek ve diğer kurumlarla koordinasyon sağlamak amacıyla 2014 yılının son toplantısını gerçekleştirdiklerini söyledi.

Çocuk koruma kanunu çerçevesinde iki ayda bir toplandıklarını ifade eden Keleş, "Yetkililerle il ve ilçelerimizdeki çocuklarımızın durumlarını masaya yatırıyoruz. Onlara daha iyi hizmet verebilmenin gereçlerini ve gereklerini ortaya koymak için çocuklarımıza sağlık, eğitim ve danışmanlık ile bakım tedbirlerini uyguluyoruz. Çocuklarımızın daha iyi hizmet alabilmesi ve sorunlarının, durumlarının halledilmesi için burada bir aradayız" dedi.

Toplantı sonunda çocuk koruma kanunu çerçevesinde konuyla ilgili sorunlar tartışıldı. - Sinop

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sinop'ta Çocuklarla İlgili Koordinasyon Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement