Sitesi Sakinleri, Ayvalık'a Amfi Tiyatro Kazandırdı - Son Dakika
Yerel

Sitesi Sakinleri, Ayvalık'a Amfi Tiyatro Kazandırdı

Sitesi Sakinleri, Ayvalık\'a Amfi Tiyatro Kazandırdı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin Sahilkent Mahallesi sınırları içinde bulunan Engürü Sitesi sakinleri, ilçeye yepyeni bir amfi tiyatro kazandırdı.

18.08.2014 19:13

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinin Sahilkent Mahallesi sınırları içinde bulunan Engürü Sitesi sakinleri, ilçeye yepyeni bir amfi tiyatro kazandırdı.

Geçtiğimiz yıl site yöneticilerinin hummalı çalışmaları sonucunda plajına mavi bayrak kazandıran Engürü Sitesinde önceki akşam gerçekleşen 400 kişilik amfi tiyatrosunun açılışı, görkemli gece organizasyonuyla yapıldı. Açılışının Ayvalık Belediye Başkan Yardımcısı Gökay Bacan ve Site Başkanı Gürsel Uslu tarafından yapıldığı gecede konuşan başkan yardımcısı Bacan, amfi tiyatronun yapımında merhum Özcan Uslu anısına sponsor olan eşi Türkan Uslu'ya teşekkür ederken, Site başkanı Gürsel Uslu ise amfi tiyatro ile Ayvalık'ın kültür ve sanat faaliyetlerini arttırmayı amaçladıklarını belirtti.

Cumhurbaşkanlığı seçiminde seçmen kütüklerini Ayvalık ilçesine aldıran vatandaşlarının kütüklerini Ayvalıkta bırakmasını isteyen Uslu, böylelikle Ayvalık'ın İler Bankasından hak ettiği payı alabileceğini bunun sonucunda ilçeye hizmetlerin daha fazla getirilmesine katkı verilmesine katkı verilebileceğini kaydetti.

AYVALIK ŞEFKAT EVLERİ DERNEĞİNE EKONOMİK KATKI

Açılış konuşmalarının ardından Engürü Sitesi sakinlerinin yanı sıra davetlilerin doldurduğu amfi tiyatroda; Ayvalık'ın tanınmış sanatçılarından Özgür Özgül ve Grup Tequila müthiş bir konser verirken, gecenin sonunda Ayvalık Şefkat Evleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği temsilcisi Selma Çilingiroglu mikrofona gelerek, dernek olarak yaptıkları çalışmalar hakkında katılımcılara bilgiler verdikten sonra katılımcılardan toplanan bağışlar dernek yetkililerine teslim edildi.

Gecenin kapanışında ise Altınova eski Belediye Başkanı ve CHP İlçe Başkanı Asım Sürer yaptığı konuşmada, tertemiz bir Ayvalık'ın oluşturulmasında kendilerine ve belediye yönetimine dev destekler verdiğini söylediği Sahilkent Mahallesi ve Engürü Sitesi sakinlerine teşekkür etti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sitesi Sakinleri, Ayvalık'a Amfi Tiyatro Kazandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement