Sivas Dört Eylül Belediyespora Gurbetçi Takviyesi - Son Dakika
Yerel

Sivas Dört Eylül Belediyespora Gurbetçi Takviyesi

Sivas Dört Eylül Belediyespora Gurbetçi Takviyesi

Sivas Dört Eylül Belediyespor, Fransa'dan gurbetçi oyuncu Yaşar Günkaya ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

18.06.2014 12:24  Güncelleme: 12:25

Sivas Dört Eylül Belediyespor, Fransa'dan gurbetçi oyuncu Yaşar Günkaya ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Sivas'ı 3'üncü ligde temsil eden Dört Eylül Belediyespor dış transferde daha önce Fransa'nın Fcop takımında forma giyen orta saha oyuncusu Yaşar Günkaya ile üç yıllık sözleşme imzaladı. 1995 doğumlu genç oyuncu için Muhsin Yazıcıoğlu Tesisleri'nde imza töreni düzenlendi.

Sivas Dört Eylül Belediyespor Kulüp Başkanı Turhan Tunahan, yönetim kurulu üyesi Ali İzgi ve Futbol Şube Sorumlusu İsak Emmioğlu'nun katıldığı imza töreninde, taraflar 3 yıllık mukaveleye imza attı.

Kulüp Başkanı Turhan Tunahan, yeni sezonda 2. lig hedefine ulaşmak için takıma faydalı olacağına inandıkları futbolcularla görüşmeleri sürdürdüklerini belirterek, bu kapsamda daha önce Fransa'nın Fcop takımında oynamış Yaşar Günkaya ile 3 yıllık anlaşma sağladıklarını söyledi.

Takıma katkı sağlayacak futbolcularla görüşmelerine devam edeceklerini belirten Tunahan, yeni transfer Yaşar Günkaya'nın takımın hedeflerine ulaşma katkı sağlayacağını ifade ederek, anlaşmanın her iki taraf için hayırlı olması temennisinde bulundu. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sivas Dört Eylül Belediyespora Gurbetçi Takviyesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement