Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, Ali İzgi ile 7 Gün Hayat Programına Konuk Oldu - Son Dakika
Yerel

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, Ali İzgi ile 7 Gün Hayat Programına Konuk Oldu

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, Ali İzgi ile 7 Gün Hayat Programına Konuk Oldu

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, TV58 kanalında yayılan Ali İzgi ile 7 gün hayat programına konuk oldu.

08.10.2013 11:39

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, TV58 kanalında yayılan Ali İzgi ile 7 gün hayat programına konuk oldu.

Bir saatlik programda Suşehri ilçesine yapılan yatırımlar ve şuanda mevcut devam eden çalışmaları anlatan Başkan Sel, "Suşehri halkına hizmet etmek beni mutlu ediyor" dedi.

2009 yılından bugüne kadar birçok projeyi Suşehri halkının hizmetine sunduklarını ve birçok çalışmaların ise kısa süre içerisinde hizmete sunulacağına değinen Sel, " Suşehri halkına hizmet etmek beni mutlu ediyor. Özellikle Türkmenler köyü yakınında bulunan Kılıçkaya Baraj gölü kenarına yaptırdığımız tesisler Türkiye'nin projesi oldu. 4 yıllık çalışmalar kapsamında ilçemizi yaptığımız yatırımlarla şantiye haline getirdik. Yaptığımız çalışmaları plan ve proje dahilinde gerçekleştiriyoruz. Özellikle İlçemize yaptığımız sosyal tesislerin hepsinde su motiflerini kullandık. Yaptığım projeler beni mutlu ediyor. İnşallah İlçe halkımızı da mutlu etmiştir. Çünkü beni ben yapan Suşehri halkıdır. Seçimlere kısa süre kalmasına rağmen, bazı vatandaşlarımızın eleştirmelerine rağmen alt yapımızı tamamen yeniliyoruz. Bizler 2009 yılından bugüne kadar Ak Parti İktidarının 2005 yılında değişiklik yaptığı yerel yönetimler yasasındaki proje dönemini iyi değerlendirdik ve yaptığımız hizmetlerin % 50'sini proje karşılığında hibe olarak kullandık." dedi.

Kılıçkaya Barajı sosyal tesislerine yapılan tesislerin Sivas'ın çılgın projesi olarak adlandırıldığını söyleyen Sel, "Yıllardır barajın etrafına bir tesis yapılmasını çok arzuluyordum. Baraj gölünde gezinti tekneleri, su bisikletlerinin olmasıyla birlikte, baraj gölü kenarında piknik alanların olması ve burada halkımızın piknik yaparak tatillerini güzel geçirmelerini çok arzuluyorduk. Çok şükür bu çalışmamızı hayata geçirdik ve bu projemiz Çevre il ve ilçelerimizin geldiği bir turizm merkezi haline geldi. Bu da beni çok mutlu ediyor" dedi.

"Suşehri tarihinde en uzun Belediye Başkanlık görevini Suşehri halkı bana verdi" diyen Başkan Sel, "İlçe halkımın hizmetkarıyım Suşehri halkı beni 4 defa Belediye Başkanlık makamına layık gördü. Bu nedenle Suşehri halkına benim borcum ömrümün sonuna kadar devam edecektir" dedi.

Suşehri ve çevresinin tarım ve hayvancılık alanında atılım yapması gerektiğini belirten Sel, "Geçmiş yıllarda sanayi yatırımlarına yönelik çalışmalar yapıldı. Fakat yanış bir çalışma olduğunu gördük. Çünkü bizim bölgemiz sanayi alanında değil, tarım ve hayvancılık alanında daha uygun bölge olduğunu gördük ve Belediye olarak ilk etapta Bölgenin tek ruhsatlı modern mezbahanesini yaparak hizmete açtık. Ayrıca besicilerimize yönelik besi ahır yerleri tahsis ettik. Modern besi ahırları yapılmaya başlandı. Çünkü limanı olmayan birçok şehirde, bazıları hariç olmak kaydı ile sanayi sektörü sıkıntılı oluyor" diye konuştu.

Ali İzgi'nin yerel seçimler ile ilgili sorularını da yanıtlayan Sel, "Siyasette bir gün çok uzun bir süredir. Yani siyasette hedefin sonu yoktur. Hedefleri kendiniz değil, hedeflerinizi başkaları size belirletiyor Sivas önemli bir şehrimizdir. Suşehri'de önemli bir ilçemizdir" dedi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, Ali İzgi ile 7 Gün Hayat Programına Konuk Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement