Tahmazoğlu: "10 Bin Kişiye Aynı Anda Spor Yaptırma İmkanına Sahibiz" - Son Dakika
Yerel

Tahmazoğlu: "10 Bin Kişiye Aynı Anda Spor Yaptırma İmkanına Sahibiz"

Tahmazoğlu: "10 Bin Kişiye Aynı Anda Spor Yaptırma İmkanına Sahibiz"

3-4 Ekim Dünya Yürüyüş günü nedeniyle Gaziantep'te yürüyüş düzenlendi.

03.10.2013 15:27

3-4 Ekim Dünya Yürüyüş günü nedeniyle Gaziantep'te yürüyüş düzenlendi.

Demokrasi Meydanı'nda başlayan ve tekrardan Demokrasi Meydanı'na dönülen yürüyüşe; Gaziantep Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen, Şehitkamil İlçe Kaymakamı Mehmet Aydın, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Osman Metli, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Metin Karakök, İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin, Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Demokrasi Meydanı'nda Şahinbey Belediyesi halkoyunları ekibinin gösterisi ile devam eden etkinlikte toplu şekilde spor yapıldı. Daha sonra Şahinbey Belediyesi standına geçen Başkan Tahmazoğlu, Vali Yardımcısı, İl Sağlık Müdürü ve Gençlik Spor İl Müdürü ile birlikte kurulan spor aletlerinde spor yaptı.

"Yürüyüşün önemini anlatmak için 3-4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü önemli bir gündür" diyen Başkan Tahmazoğlu, şunları söyledi:

"Sağlıklı ve kaliteli bir yaşam sürdürebilmemiz için mutlaka düzenli spor yapmamız gerekiyor. Biz Şahinbey Belediyesi olarak vatandaşlarımızın en kolay bir şekilde ulaşabilecekleri yaptığımız tüm parklara yürüyüş yolları ve spor aletleri koyduk. Yine gençlik merkezi ve sosyal tesislerimizin bir katını spora ayırdık. Şuanda 10 bin kişiyi aynı anda spor yaptıracak bir kapasiteye sahibiz. Kış aylarının gelmesiyle birlikte kapalı spor alanlarımıza vatandaşlarımızı davet ediyoruz. Spor salonlarımızda beden eğitimi öğretmenlerimiz eşliğinde spor yapma imkanı sunulmaktadır. Herkesin 3-4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü'nü kutluyorum." - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tahmazoğlu: '10 Bin Kişiye Aynı Anda Spor Yaptırma İmkanına Sahibiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement