"Tarım ve İnsan" Konulu Fotoğraf Sergisi Açıldı - Son Dakika
Yerel

"Tarım ve İnsan" Konulu Fotoğraf Sergisi Açıldı

"Tarım ve İnsan" Konulu Fotoğraf Sergisi Açıldı

Zonguldak Valiliği ile Zonguldak Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından "Tarım ve İnsan" konulu fotoğraf sergisi açıldı.

15.02.2013 18:15

Zonguldak Valiliği ile Zonguldak Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından "Tarım ve İnsan" konulu fotoğraf sergisi açıldı.

Zonguldak Valiliği ile Zonguldak Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından "Tarım ve İnsan" konulu fotoğraf sergisi Zonguldak alış veriş merkezinde düzenlenen törenle açıldı.

Sergiye, Zonguldak Vali Yardımcısı Ekrem Aylanç, Zonguldak Belediye Başkan Vekili Hüsnü Meydan, Zonguldak Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, Zonguldak Milli Eğitim Müdürü Yardımcıları Satılmış Tunçkaya ve Zülfikar Uçar, Zonguldak Artvinliler Derneği Başkanı Osman Bekaroğlu ve davetliler katıldı.

Zonguldak Vali Yardımcısı Ekrem Aylanç, serginin açılışını yaparak serginin hayırlı olmasını diledi.

Ardından sergide konuşan Zonguldak Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Necmi Çelik ise " Türkiye'de ilk üçe giren üçe giren, dereceye giren fotoğraflar bunlar. Her ilde üç gün bu fotoğraflar sergileniyor. Bütün 81 ili dolaşıyor. İlimizde de bugün Sayın Valimizin katılımıyla açmış olduğumuz fotoğraf sergimiz 3 gün burada Zonguldaklıların hizmetine sunulacak. Bütün Zonguldaklıları tarımla ilgili fotoğraf sergimizi gezmeye davet ediyoruz. Gelirlerse ülkemizin 81 ilinde çekilen fotoğraflarla tanışacaklar. Herkesi sergimize gezmeye davet ediyorum" dedi.

Ayrıca, açılan sergide 50 tane fotoğraf olduğu belirtildi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Tarım ve İnsan' Konulu Fotoğraf Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement