Taşkın'dan Minibüsçüler ve Umumi Servisçiler Odasına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Taşkın'dan Minibüsçüler ve Umumi Servisçiler Odasına Ziyaret

Taşkın\'dan Minibüsçüler ve Umumi Servisçiler Odasına Ziyaret

AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bayram Taşkın, Malatya Minibüsçüler ve Umumi Servisçiler Odası Başkanı Mesut İnce ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

16.03.2015 16:59

AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bayram Taşkın, Malatya Minibüsçüler ve Umumi Servisçiler Odası Başkanı Mesut İnce ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Ziyarette konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bayram Taşkın, güçlü bir hükümet ile memlekete ekonomik sıkıntı yaşatmadan devam edeceklerini belirterek, " Türkiye'de demokratikleşme sürecinin akamete uğramadan nihayete ulaşması lazım. Demokratikleşme sürecinin doruk noktası yeni anayasa olacaktır. Artık bu topluma zorla dayatılan 82 anayasası ile artık bu toplum idare edilemez. Bu anayasa yamalı bohçaya dönüştü. Defalarca değiştirildi. Bunun çaresi ise yeni anayasadır. İnşallah 7 Haziran'da 330 ve üzeri bir milletvekili sayısı ile toplumumuza yakışan anayasayı vatandaşlarımız ile buluşturacağız" dedi.

Başkanlık sistemine de değinen Taşkın, "Parlamenter sistem her zaman içerisinde riskler barındıran bir sistemdir. Güçlü liderlerin olmadığı durumlarda sürekli koalisyonlara gebe bir sistemdir. İdarenin hantallaşması, idarenin tıkanması demektir. Başkanlık sistemleri başarı göstermiştir. Güçler ayrılığı daha nettir. Parlamenter sisteminin riskleri ise başkanlık sisteminde yoktur. 7 Haziran'da güven tazeleyecek olan hükümetimiz daha güçlü ve azimle çözüm sürecinin üzerine gidecektir. Hükümetler yasal olarak mevzuatı uygun hale getirirler ve halk ile birlikte başarıya ulaşacaktır" şeklinde konuştu.

Malatya Minibüsçüler ve Umumi Servisçiler Odası Başkanı Mesut İnce ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bayram Taşkın'a başarılar diledi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Taşkın'dan Minibüsçüler ve Umumi Servisçiler Odasına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement