TBB Başkanı Feyzioğlu'ndan Vali Altıparmak'a Ziyaret… - Son Dakika
Yerel

TBB Başkanı Feyzioğlu'ndan Vali Altıparmak'a Ziyaret…

TBB Başkanı Feyzioğlu\'ndan Vali Altıparmak\'a Ziyaret…

Atatürk Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Fikir Kulübü tarafından organize edilen ‘Demokrasi’ söyleyişine katılmak üzere Erzurum’a gelen Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak’ı ziyaret etti.

06.05.2014 17:05

Atatürk Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Fikir Kulübü tarafından organize edilen 'Demokrasi' söyleyişine katılmak üzere Erzurum'a gelen Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak'ı ziyaret etti. Bütün misafirlerine olduğu gibi Konuk Başkana da Oltu taşı teşbih hediye eden Vali Altıparmak objektiflere poz verirken "Erzurum'da Teşbih Çekilir" dedi.

TBB Başkan Başdanışmanı Av. Zafer Köken, Erzurum Baro Başkanı Av. Faruk Terzioğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Valiliğe gelen Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu Vali Altıparmak ile görüştü. Erzurum'a daha önce birçok defa geldiğini ifade eden Başkan Feyzioğlu bugün de Atatürk Üniversitesinde öğrencilerle bir araya geleceğini ve onların sorularını cevaplayacağını kaydetti.

Barolar Birliği Başkanı Feyzioğlu'nu Erzurum'da görmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Altıparmak ise kurum tarafından yapılacak olan oteli hatırlattı. TBB tarafından daha önce gündeme gelen şehir oteli ile ilgili gelişmeleri soran Vali Altıparmak otelin kente kazandırılması ile büyük bir eksikliğin giderileceğini ifade etti. Bunun üzerine TBB Başkanı Feyzioğlu otel için arsa tahsisinin yapıldığını ve projeyi hayata geçireceklerini söyledi.

Yaklaşık bir saat süren görüşmenin ardından Valilik girişinde hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Feyzioğlu ve beraberindekiler daha sonra buradan ayrıldı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel TBB Başkanı Feyzioğlu'ndan Vali Altıparmak'a Ziyaret… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement