Tekirdağ Polis Gücü Spor Kulübü'nün İstişare Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ Polis Gücü Spor Kulübü'nün İstişare Toplantısı Yapıldı

Tekirdağ Polis Gücü Spor Kulübü\'nün İstişare Toplantısı Yapıldı

Tekirdağ Polis Gücü Spor Kulübü Tekirdağ Polisevinde istişare toplantısı gerçekleştirdi.

05.12.2013 11:24

Tekirdağ Polis Gücü Spor Kulübü Tekirdağ Polisevinde istişare toplantısı gerçekleştirdi. Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, başta çocuk ve gençler olmak üzere her kesimden insanlara yönelik hizmet etmek için kulübün çaba sarf ettiğini söyledi.

Toplantıya İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, Tekirdağ Polis Gücü Spor Kulübü Başkanı İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Bozkurt, Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Ali Osman Tatlısu, Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Yardımcısı Abdulkerim Kasap, Tekirdağ Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Önbey, Türkiye Taekwondo Federasyonu Tekirdağ İl Temsilcisi Ertan Dinç, Kulüp Yöneticileri Selim Yıldız, Cevdet Bulut, Nimet Ağca, Hacı Turut, Burhan Karataban ve Ercan Geyik katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Kulüp Basın Sözcüsü Selim Yıldız, Tekirdağ Polis Gücü Spor Kulübünün yaptığı faaliyetler ve kulübün misyonu hakkında bilgiler verdi.

Taekwondo ve Judo branşlarında faaliyet gösteren kulübün kurulmasında büyük katkısı olan Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, " Kulübün kısa sürede Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı 58 sporcuya ulaştığını, il bazında ve ilçeler bazında birçok madalya aldığını, kulübe kayıt yaptıran sporcu sayısının her geçen gün arttığını, başta çocuk ve gençler olmak üzere her kesimden insanlara yönelik hizmet etmek için kulübün çaba sarf ettiğini açıkladı. Çocuk ve gençlerin kötü alışkanlıklarından kurtulup topluma yararlı birey olabilmeleri için çaba gösteren bu kulübün daha fazla desteklenmesi gerektiğinden bahsetti. Önümüzdeki süreçte ilçelere Tekirdağ Polis Spor Gücü Kulübünün şubelerinin açılacağını, bu konu ile ilgili altyapı hazırlıklarının son haline geldi" dedi.

Programda Tekirdağ Polis Spor Gücü Kulübüne desteklerini esirmeyen Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğüne atanan Ali Osman Tatlısu' ya Emniyet Müdürü Ali Yılmaz tarafından veda plaketi, Türkiye Taekwondo Federasyonu Tekirdağ İl Temsilcisi Ertan Dinç' e Tekirdağ Polis Gücü Spor Kulübü Yöneticisi Hacı Turut tarafından teşekkür plaketi verildi.

Program çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tekirdağ Polis Gücü Spor Kulübü'nün İstişare Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement