Teknik Yardım Projesi Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Teknik Yardım Projesi Toplantısı Yapıldı

Teknik Yardım Projesi Toplantısı Yapıldı

Siverek'te başlatılan 'Spor Eğitimi Yoluyla Sosyal Katılımın Desteklenmesi' projesi için teknik yardım projesi toplantısı gerçekleştirildi.

24.12.2013 10:09

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Gençlik Spor Bakanlığı tarafından başlatılan 'Spor Eğitimi Yoluyla Sosyal Katılımın Desteklenmesi' projesi için teknik yardım projesi toplantısı gerçekleştirildi.

Eyüp Cenap Gülpınar Gençlik Merkezi'nde düzenlenen toplantı; Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti ortak finansmanıyla Gençlik Spor Bakanlığı tarafından başlatılan 'Spor Eğitimi Yoluyla Sosyal Katılımın Desteklenmesi' projesi için teknik yardım projesi kapsamında Batman, Diyarbakır ve Siverek'teki dezavantajlı çocukların sosyal katılımlarının ve uyumlarının artırılması amaçlanıyor. Bu kapsamda ilave spor eğitimi fırsatları sağlanması hedefi doğrultusunda, proje illerinde 400 eğiticinin eğitilmesi ve 400'ü engelli olmak üzere 8 bin çocuk ve genç için sosyal ve sportif eğitimlerin organize edilmesi hedefleniyor.

Siverek ilçesinde 160'ı engelli olmak üzere bin 200 öğrencinin faydalanacağı ve 60 eğiticinin 'eğitici eğitimi' alacağı projenin 'İl Koordinasyon Kurulu' toplantısında konuşan Eyyüp Cenap Gülpınar Gençlik Merkezi Müdürü Fikret Aslanparçası, "Gençlik Spor Bakanlığı'nın böyle önemli bir projeye Siverek'i de dahil etmesinin önemine vurgu yaparak projeden faydalanacak 10-24 yaş arası dezavantajlı çocuk ve gençlerin adına Gençlik Spor Bakanlığı yetkililerine ve projenin uygulanmasıyla ilgili toplantıya katılım göstererek katkı sunanlara teşekkür etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Teknik Yardım Projesi Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement