Şanlıurfa'da Tenis Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa'da Tenis Turnuvası Sona Erdi

Şanlıurfa\'da Tenis Turnuvası Sona Erdi

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği 19 Mayıs Gençlik Haftası Tenis Turnuvası sona erdi.

28.05.2014 10:30  Güncelleme: 10:43

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünü tarafından düzenlenen 19 Mayıs Gençlik Haftası Tenis Turnuvası sona erdi.

16 Mayıs - 24 Mayıs tarihleri arasında 19 Mayıs Gençlik Haftası Tenis Turnuvası Gap Arena Spor Kompleksinde sporcuların kıyasıya mücadelesi sona erdi. 32 erkek ve 7 bayan sporcu katıldığı müsabakalar sonunda Erkekler'de birinciliği Hasan Avcıbaşı, bayanlarda ise Zeliha Özdemir kaptı.

Şanlıurfa'da tenis gibi elit bir sporu halka yaymak olduğunu belirten Tenis İl Temsilcisi Faysal Uyar, "Amacımız daha fazla kişiyi tenis sporuyla buluşturup, Şanlıurfa'da tenis sporunu tabana yaymaktır. Bize bu turnuvada her türlü desteği veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız'a desteklerinden ve müsabakalara katılımından dolayı teşekkür ederim"dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ise, "Gençlik Haftası etkinlikleri adı altında düzenlenen tenis turnuvasına yoğun ilgi bizi oldukça sevindirdi. Amacımız tenis sporunu tüm Şanlıurfalılara sevdirmek. Ben buradan turnuvamıza katılan tüm katılımcılara teşekkür ediyorum" diye konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa'da Tenis Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement