Tıp Fakültesi 'Acil'i Açıldı - Son Dakika
Yerel

Tıp Fakültesi 'Acil'i Açıldı

Tıp Fakültesi \'Acil\'i Açıldı

Bir süredir yenilenme ve tadilat çalışması yapılan Sağlık Bakanlığı ile Ordu Üniversitesi’nin ortak kullandığı ‘Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ hizmet vermeye başladı.

05.08.2015 15:40

Bir süredir yenilenme ve tadilat çalışması yapılan Sağlık Bakanlığı ile Ordu Üniversitesi'nin ortak kullandığı 'Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi' hizmet vermeye başladı.

Tadilat çalışmalarının tamamlandığını belirten Ordu İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Murat Küçükoğlu, acil servisin daha önce 336 metrekare olan kapalı alanının 550 metrekareye çıkarıldığını söyledi. Dr. Murat Küçükoğlu, kullanılan fiziki alanların yetersizliği nedeniyle sunulan sağlık hizmetinde dönem dönem bazı sıkıntılar yaşandığını, bu sıkıntıların önüne geçmek için acil servisde genişleme ve modernizasyon çalışması başlattıklarını belirtti.

Küçükoğlu, "Öncelikle acil servisimizi genişleterek 550 metrekareye kapalı alana çıkardık. Daha önce toplam 8 hasta yatağı mevcutken bu sayıyı 15'ye yükselttik. Yine tek olan acil servis muayene polikliniği sayısını 3'e çıkardık. Hasta bekleme alanları da genişletilerek daha nezih ve ferah hale getirildi. Acil servisimizi aynı zamanda Sağlık Bakanlığımızın standartlarına uygun hale getirerek modern tıbbi cihaz ve malzemelerle donattık" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tıp Fakültesi 'Acil'i Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement