Tuba'nın Hedefi Dördüncü Avrupa Şampiyonluğu - Son Dakika
Yerel

Tuba'nın Hedefi Dördüncü Avrupa Şampiyonluğu

Tuba\'nın Hedefi Dördüncü Avrupa Şampiyonluğu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor'un başarılı Karatecisi Tuba Yenen, kariyerinin dördüncü Avrupa şampiyonluğu için çalışıyor.

01.05.2012 10:51

Üç Avrupa bir Dünya şampiyonluğu bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor'un başarılı Karatecisi Tuba Yenen, kariyerinin dördüncü Avrupa şampiyonluğu için çalışıyor.

İspanya'nın Tenerife şehrinde 10-13 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan 47. Avrupa Büyükler Karate şampiyonası için milli takımımız hazırlıkları sürdürüyor. Milli Takımlar Teknik Direktörü İbrahim Erçin, Milli Takımlar Baş antrenörü Levent Aydemir,  Antrenörler Necmi Alkan, Yıldız Aras, Yılmaz Destegül, Mehmet Güngel ve Murat Çiriş nezaretinde çalışmalarını sürdüren Ay yıldızlı millilerimizde hedef tüm kilolarda derece.

HEDEF YİNE ŞAMPİYONLUK

Bu yıl Avrupa şampiyonasına dördüncü kez katılacak olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor'un milli şampiyonu Tuba Yenen ise kariyerinin dördüncü Avrupa şampiyonluğu için tatamiye çıkacak.Kariyerinde on beş Türkiye şampiyonluğu,üç Avrupa şampiyonluğu ve bir Dünya şampiyonluğu bulunan şampiyon karateci İspanya'da şampiyon olarak dördüncü kez Avrupa şampiyonu olmak istiyor.

KARİYERİNİN DÖRDÜNCÜ ŞAMPİYONLUĞU OLACAK

Form grafiğinin hayli yüksek olduğunu belirten şampiyon Karateci,"Üç Avrupa şampiyonluğumun yanında bir dünya şampiyonluğum, bir de Avrupa ikinciliğim var.Kariyerimin dördüncü Avrupa şampiyonluğu için mücadele edeceğim. Hazırlıklarımız son aşamaya geldi.Form grafiğim hayli yüksek.İnşallah ülkemize bir şampiyonluk daha getireceğim."dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Yerel Tuba'nın Hedefi Dördüncü Avrupa Şampiyonluğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement