Tümed'ten Anlamlı Şiir Yarışması - Son Dakika
Yerel

Tümed'ten Anlamlı Şiir Yarışması

Tümed\'ten Anlamlı Şiir Yarışması

Tüm Eğitim Çalışanları Derneği (TÜMED) tarafından ‘Alemlere Rahmet Yağdı Canım Peygamberim’ adlı şiir yarışması düzenledi.

15.02.2014 15:54

Tüm Eğitim Çalışanları Derneği (TÜMED) tarafından 'Alemlere Rahmet Yağdı Canım Peygamberim' adlı şiir yarışması düzenledi.

2013 yılında kurulan Tüm Eğitim Çalışanları Derneği, ilk etkinliğini gerçekleştirdi. Dernek binasında basın açıklaması yapan TÜMED Başkanı Metin Dönmez ve yönetim kurulu üyeleri kuruluş amaçlarını ve düzenlenen yarışmayla ilgili bilgi verdi.

Basın açıklaması yapan Metin Dönmez, açıklamasında şunları söyledi:

"Derneğimiz, öğretmenlerin, öğrencilerin, öğrenci velilerinin, ve eğitim ile ilgili tüm paydaşların eğitim hayatları boyunca, psikolojik ve sosyal içerikli iletişimlerini güçlendirmeyi ve eğitim danışmanlığı yapmayı hedef olarak belirlemiştir.

Manevi değerlerin yaşanması ve yaşatılması, yeni nesillerin bu düstur üzere yetiştirilmesi, mevzuya bahis konusu olan değerlerimizin özümsenmesi temel ilkemizdir. Bu ilkeden hareketle derneğimiz, Rahmet Peygamberi Hz. Muhammed'in (s.a.v) dünyaya teşriflerinin miladi yıldönümüne rastlayan nisan ayında, bir 'Kutlu Doğum' etkinliği gerçekleştirecektir. Bu çerçevede Adıyaman il ve ilçe merkezleri kapsamında, ortaokul ve lise öğrencileri arasında bir şiir yazma yarışması düzenleyecektir. Yarışma ile ilgili gerekli yazışmalar yapılarak, afişler ve şartnamenin birer örneği il ve ilçe merkezlerindeki tüm okullara gönderilerek öğrencilerimize duyurulmuştur. 'Alemlere Rahmet Yağdı Canım Peygamberim' konu başlığında belirlenen yarışmada dereceye giren öğrencilerimize çeşitli teşvik ödülleri verilecektir. Her kategori için ayrı olmak üzere; birinciye dizüstü bilgisayar, ikinciye netbook, üçüncüye tablet bilgisayar verilecektir. Şiir yazma yarışmasının başvuru yerleri okul müdürlükleridir. İl merkezindeki öğrenciler için okul müdürlüklerine son başvuru tarihi 14 Mart 2014; ilçe merkezinden yarışmaya katılmak isteyen öğrencilerimiz için yine okul müdürlüklerine son başvuru tarihi 07 Mart 2014' tür. İl ve ilçe merkezindeki okullarımızın idare ve öğretmenlerinin gerekli hassasiyeti her zaman olduğu gibi göstereceklerine yürekten inanıyor şimdiden tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz." - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tümed'ten Anlamlı Şiir Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement