Turgutlu'da Balkan Rüzgarı - Son Dakika
Yerel

Turgutlu'da Balkan Rüzgarı

Turgutlu\'da Balkan Rüzgarı

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde açılan Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Turgutlu Temsilciliği’nin organize ettiği konserde göçmen vatandaşlar gönüllerince eğlendi.

18.08.2014 17:41

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde açılan Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Turgutlu Temsilciliği'nin organize ettiği konserde göçmen vatandaşlar gönüllerince eğlendi.

Turgutlu Belediyesi Amfi Tiyatro'da düzenlenen gecenin sunuculuğunu başarılı radyocu Diler Akçay yaparken konuklar ilk önce Grup Zayçe ile coştu. Konserin en büyük sürprizi ise TRT Sanatçısı ve Balkan Ezgilerinin güçlü sesi Havva Karakaş'ın sahneye çıkması oldu. Sahneye çıkan ve konuklara teşekkür eden Karakaş bir Balkan türküsü seslendirdi. Sahnede çiçek takdim edilen Karakaş gecede emeği geçen herkese teşekkür etti.

Uzun halay gruplarının oluştuğu konserde Balkan rüzgarları eserken sahneye çıkan Rumeli türkülerinin sevilen sesi Gültekin İpekel ise ortamı daha da eğlenceli hale getirdi. Balkan türkülerinin söylendiği, meşhur damat halayının çekildiği gecede göçmen vatandaşlar kendilerini adete Balkanlar'da hissetiler.

Gece boyunca herkesin eğlendiği organizasyonda Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Turgutlu Temsilcisi Oktay Özduman ise bu güzel gecede kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti. Konserde yer alamayan ve göçmen bir ailenin ferdi olan Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin'e ise geceye ve derneğe verdiği desteklerden dolayı teşekkür edildi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Turgutlu'da Balkan Rüzgarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement