Türkiye İkincisinden Aü Rektörü Kurtcephe'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Türkiye İkincisinden Aü Rektörü Kurtcephe'ye Ziyaret

Türkiye İkincisinden Aü Rektörü Kurtcephe\'ye Ziyaret

Kick Boks Federasyonu Başkanlığı tarafından 14-22 Ağustos 2014 tarihleri arasında Ordu’da yapılan Türkiye Büyükler-Gençler-Yıldızlar-Minikler(Bay-Bayan) Ferdi Kick Boks Şampiyonası’nda Türkiye ikincisi olan Akdeniz Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencisi Osman Uğur Koçak, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe’yi makamında ziyaret etti.

28.08.2014 11:47

Kick Boks Federasyonu Başkanlığı tarafından 14-22 Ağustos 2014 tarihleri arasında Ordu'da yapılan Türkiye Büyükler-Gençler-Yıldızlar-Minikler(Bay-Bayan) Ferdi Kick Boks Şampiyonası'nda Türkiye ikincisi olan Akdeniz Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencisi Osman Uğur Koçak, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe'yi makamında ziyaret etti.

Ziyarette Osman Uğur Koçak'ı tebrik ederek başarılarının devamını dileyen Rektör Kurtcephe, "Üniversitemize çok güzel bir başarı getirdin. Her alanda olduğu gibi spor alanındaki başarılar da bizim için büyük gurur. Kazandığınız bu başarılarla bizleri çok mutlu ediyorsunuz. İnanıyorum ki çalışkanlığınla, azminle bu başarılarını arttırarak devam ettireceksin" diye konuştu.

81 ilden yaklaşık 3000 sporcunun katıldığı ve farklı kategorilerde gerçekleşen şampiyonada 'Büyük Erkekler Light Contact' kategorisinde 94 kilogram ile mücadele verdiğini söyleyen Osman Uğur Koçak da, hedefinin dünya şampiyonluğu olduğunu söyledi. Koçak, "Böyle bir başarı kazanmaktan dolayı çok mutluyum. Çok sıkı bir antrenman programı ile çalıştım. Kendimi her zaman başarıya motive ettim. Şimdi, daha da çok çalışarak Ülkemin ve üniversitemin adını daha büyük başarılarla duyurmak istiyorum" dedi.

Şampiyona hakkında Rektör Kurtcephe'ye bilgi veren Osman Uğur Koçak, "Her konuda bizlere destek olduğunuz için çok teşekkür ediyorum. Ayrıca, beni yetiştiren boks antrenörüm Gazi Vural'a, tekvando hocam Minnet Demir'e ve kondisyon programımı düzenleyen Hamit Öksüz'e, manevi destekçim babam Zeki Koçak'a da teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye İkincisinden Aü Rektörü Kurtcephe'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement