Türkiye'nin ilk yerli ve milli otomobili Togg Derince'de sergilendi - Son Dakika
Yerel

Türkiye'nin ilk yerli ve milli otomobili Togg Derince'de sergilendi

Türkiye\'nin ilk yerli ve milli otomobili Togg Derince\'de sergilendi

Türkiye'nin ilk yerli ve milli otomobili Togg, Derince'de sergilendi. Belediye Başkanı Zeki Aygün, araçla ilçede gezerek Togg'un ülkemiz için hayırlı uğurlu olmasını diledi. Vatandaşlar da aracı inceleyip fotoğraf çektirdi. Başkan Aygün, emeği geçen herkese teşekkür etti.

10.05.2023 13:01

Türkiye'nin ilk yerli ve milli otomobili Togg Derince'de sergilendi. Araçla ilçede gezen Belediye Başkanı Zeki Aygün, "Türkiye Yüzyılımızı temsil eden eserlerden biri olan Togg ülkemiz için hayırlı, uğurlu olsun. Bu gurur milletimizin" dedi.

Türkiye'nin ilk yerli ve milli otomobili Togg'un bu seferki durağı Derince oldu. Aracın belediye binası önüne gelmesinin ardından vatandaşlar incelemede bulunmak ve fotoğraf çektirmek için adeta birbiriyle yarıştı. Daha sonra ilçe sokaklarını Togg ile turlayan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, "Türkiye Yüzyılımızı temsil eden eserlerden biri olan Togg ülkemiz için hayırlı, uğurlu olsun. Bu gurur milletimizin. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye'nin ilk yerli ve milli otomobili Togg Derince'de sergilendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement