TYB Konya Şubesinden Gaziantep Gezisi - Son Dakika
Yerel

TYB Konya Şubesinden Gaziantep Gezisi

TYB Konya Şubesinden Gaziantep Gezisi

Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi, Yazılacak Çok Şeyimiz Var etkinliği kapsamında Gaziantep'e gezi düzenledi.

23.06.2014 15:27  Güncelleme: 15:23

Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Konya Şubesince, "Yazılacak Çok Şeyimiz Var" etkinliği kapsamında Gaziantep'e gezi düzenlendi.

Konya'dan yola çıkan 40 kişilik heyet, Gaziantep'te ilk olarak Zeugma Mozaik Müzesi'ni gezdi. Müze Müdürü Yusuf Altın, Roma dönemi eserlerinin sergilendiği müze hakkında heyete bilgi verdi.

Konyalı heyet, ardından Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nu makamında ziyaret etti. Çalışmaları hakkında bilgi veren Fadıloğlu, yazarları ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ekip, daha sonra akşam yemeğinde Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın ve İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci ile bir araya geldi.

TYB Konya Şube Başkanı Mehmet Ali Köseoğlu, burada yaptığı konuşmada, gezi vesilesiyle şehirler arasında kardeşlik bağlarının kuvvetlenmesine katkı sağladıklarını söyledi.

Şehirlerde görülen farklılıkların, ülkenin zenginliği olduğunu belirten Köseoğlu, gösterdikleri ilgiden dolayı protokol üyelerine teşekkür etti.

Köseoğlu, ziyaretlerde Aydın, Fadıloğlu ve Ekinci'ye Türkçe sözlük hediye etti.

Geziye, AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, İl Başkan Yardımcıları Mustafa Dündar, Mustafa Erkuş, Konya Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Köseoğlu, TYB üyesi yazar ve gazeteciler katıldı. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel TYB Konya Şubesinden Gaziantep Gezisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement