Uğur Aslan, GastroAntep Kültür Yolu Festivali'nde coşkuyla sahne aldı - Son Dakika
Yerel

Uğur Aslan, GastroAntep Kültür Yolu Festivali'nde coşkuyla sahne aldı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Festivaller parkında devam eden GastroAntep Kültür Yolu Festivali'nde sevilen oyuncu ve müzisyen Uğur Aslan, dün akşam sahne aldı. Gaziantep halkıyla bir araya gelen Aslan, Darıldım Ben Sana Canım, Kum Gibi, Yaradana Kurban gibi sevilen şarkıları hep birlikte söyledi. Aslan, festival havası ve coşkusunun çok güzel olduğunu belirterek sahne almaktan büyük heyecan duyduğunu dile getirdi. Festival, söyleşilerden sergilere, tiyatrodan panellere kadar 40 farklı noktada 400'den fazla etkinlikle sanatseverleri buluşturmaya devam ediyor.

20.09.2023 14:22

Festivalde Uğur Aslan coşkusu

GAZİANTEP - GastroAntep Kültür Yolu Festivali çerçevesinde devam eden konser etkinliklerinde dün akşam sahne alan sevilen oyuncu ve müzisyen Uğur Aslan gazi şehirlilerle buluştu.

Darıldım Ben Sana Canım, Kum Gibi, Yaradana Kurban gibi sevilen şarkıları Gaziantepliler ile hep birlikte söyleyen Aslan Gaziantep'te bulunmaktan mutlu olduğunu dile getirerek "festival havası ve coşkusu çok güzel böylesi bir festivalde sahne aldığım için çok heyecanlıyım" diye konuştu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Festivaller parkında devam eden GastroANTEP Kültür Yolu Festivali söyleşiden, sergiye, tiyatrodan panellere sanatla iç içe 40 farklı noktada 400'den fazla etkinlikle sanatseverler buluşmaya devam ediyor.

Uğur Aslan, GastroAntep Kültür Yolu Festivali\'nde coşkuyla sahne aldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uğur Aslan, GastroAntep Kültür Yolu Festivali'nde coşkuyla sahne aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement