Uluslararası Klarnet Festivali İkincisi Vize'deydi - Son Dakika
Yerel

Uluslararası Klarnet Festivali İkincisi Vize'deydi

Uluslararası Klarnet Festivali İkincisi Vize\'deydi

İkincisi 21-30 Eylül tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenen Uluslararası Klarnet Festivalinde 2.Olan genç klarnet sanatçısı Eren Kor Vize'de konser verdi.
Vize Meslek Yüksek Okulu organizasyonunda ve Vize Belediyesinin desteği ile Vize'ye...

17.11.2013 12:39

İkincisi 21-30 Eylül tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenen Uluslararası Klarnet Festivalinde 2. Olan genç klarnet sanatçısı Eren Kor Vize'de konser verdi.

Vize Meslek Yüksek Okulu organizasyonunda ve Vize Belediyesinin desteği ile Vize'ye gelen Eren Kor, belediye düğün salonunda sınavlar öncesi üniversite öğrencilerine moral ve motivasyon konseri verdi. Saat 19.00'da başlayan konsere öğrenciler yoğun ilgi gösterirken, müthiş bir performans sergileyen Eren Kor katılımcılardan büyük beğeni kazanarak bol bol alkış aldı. Konsere katılan öğrenciler çalınan hareketli parçalarda Klarnet sanatçısına şarkı söyleyerek eşlik ettiler ve oynayıp halaylar çektiler.

Konser sonunda açıklamada bulunan Klarnet sanatçısı Eren Kor, ailesiyle birlikte İstanbul'da yaşadığını ve Vizeli olduğunu, halen İstanbul Üniversitesi Sosyoloji bölümü 1. Sınıf öğrencisi olarak okul hayatına devam ettiğini ve müziği çok sevdiğini söyledi.

Konsere Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz, Kırklareli Üniversitesi Vize Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yard.Doç.Dr. Nihat Kamil Anıl, İl Genel Meclis Üyesi ve Vize Esnaf Odası Başkanı Hasan Basri Korkmaz, Vize Şoförler Odası Başkanı Osman Açıkgöz, Vize Meslek Yüksek Okulu Sekreteri, Öğretim Görevlileri ve öğrenciler katıldı. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uluslararası Klarnet Festivali İkincisi Vize'deydi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement