Üniversite Öğrencileri İzmit'i Gezdi - Son Dakika
Yerel

Üniversite Öğrencileri İzmit'i Gezdi

Üniversite Öğrencileri İzmit\'i Gezdi

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları’nın çeşitli sosyal gruplara İzmit’i tanıtmak amacıyla gerçekleştirdiği “Gezelim Görelim” projesi tüm hızıyla devam ediyor.

16.12.2013 13:05

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları'nın çeşitli sosyal gruplara İzmit'i tanıtmak amacıyla gerçekleştirdiği "Gezelim Görelim" projesi tüm hızıyla devam ediyor. Proje kapsamında son olarak Çamlıca Kız Öğrenci Yurdu'nda kalan üniversite öğrencileri İzmit'i gezdi.

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen gezi programı kapsamında, Sırrı Paşa Konağı, Cephanelik Tesisleri, Gölkay, Miralaya Mümtaz Caddesi, Ekopark, Gündoğdu Mahalle Konağı, Kuruçeşme Kültür Merkezi, Yeni Mahalle Emekli Evi ile Kültür Tepesi'ni gezen öğrencileri İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Kültür Tepesi'nde karşıladı.

İzmit'in tarih ve kültür turizmi için önemli bir merkez haline gelmesi için İzmit Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmaları gençlere anlatan Başkan Doğan, son yıllarda gerçekleştirilen bu çalışmalarla İzmit'in öğrenciler için de cazip bir şehir haline gelmeye başladığını ifade etti. Genç odaklı çalışmalara çok önem verdiklerini dile getiren Başkan Doğan, "İzmit bir öğrenci kenti. Burada gençleri düşünmeden bir hizmet yapmanız mümkün değil. Bizlerde sürekli olarak gençlerimizi düşünerek hareket ediyoruz. Sizlerin fikirleri bizim için çok değerli" dedi.

Konuşmasının ardından öğrencilerle samimi bir şekilde sohbet eden Başkan Doğan kendisine sorulan tüm sorulara samimiyetle yanıt verdi. Öğrencilerin önerilerini bizzat not alan Doğan gençlerle bir arada olmaktan büyük keyif aldığını dile getirdi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Üniversite Öğrencileri İzmit'i Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement