Urfaspor'da Transferler Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Urfaspor'da Transferler Sürüyor

Urfaspor\'da Transferler Sürüyor

PTT 1. Lig'de Şanlıurfaspor, Manisaspor'da forma giyen Abdulkadir Özgen ve Hüsnü Başkurt ile sözleşmelere imza attı.

27.06.2014 13:27

Şanlıurfaspor ile daha önce prensip anlaşmasına varılan golcü futbolcu Özgen, kendisini sarı yeşilli kulübe bağlayan resmi imzayı, Kulüp As Başkanı Nabi Kırmızı ile birlikte attı.

8 Eylül 1986 Almanya Stolberg doğumlu Abdulkadir daha önce SV Breinig, Aachen, Aachen II, Kayserispor, Bucaspor, Sivasspor, Samsunspor ve en son Manisaspor formaları giydi.

Türkiye'de 100 maça çıkan golcü futbolcu, 46 gole imza attı. 46 Golün 34'ünü PTT 1. Ligde kaydeden Abdulkadir geçtiğimiz sezon Manisaspor forması ile 12 gol atarak Peroviç'ten sonra takımının en golcü ismi oldu.

2013-2014 sezonunun ilk devresinde Sivasspor forması giyen Abdulkadir, takımı ile 4 maça çıkarken, devre arası Manisaspor'a kiralık olarak gitti. Manisaspor ile 18 karşılaşmada forma giyerek ikinci devre oynanan maçların tamamında görev alarak dikkat çekti.

HÜSNÜ BAŞKURT DA ŞANLIURFASPOR'DA

Bu arada Şanlıurfaspor, geçtiğimiz sezonu Manisaspor'da geçiren diğer bir futbolcu Hüsnü Başkurt ile de sözleşme imzaladı. Transfer çalışmalarına devam eden Sarı Yeşilli Kulüp, ardı ardına imzaları attırtmaya devam ederken, son olarak Manisaspor forması giyen Hüsnü Başkurt ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Şanlıurfaspor 2. Başkanı Mehmet Çavuş'un hazır bulunduğu imza töreninde kendisini sarı yeşilli renklere bağlayan imzayı atan Hüsnü,"Ttransferimde emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

9 Eylül 1990 İzmir doğumlu olan Hüsnü futbola Balıkesir Ayvalıkadaspor'da başladı. Daha sonra Manisaspor'a geçen ve burada profesyonel olan genç futbolcu, 2010-2011 sezonunda Altınordu forması giydikten sonra tekrar Manisaspor'a geri döndü.

Geçtiğimiz sezon Manisaspor forması ile 20 maça çıkan Hüsnü Başkurt'un futbol kariyerinde 5 golü bulunuyor.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Urfaspor'da Transferler Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement